logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

 

01 front

Predstavljamo vam najbolj izpopolnjen program proizvajalca ENEA, katerega je oblikoval studio Lievore Altherr Molina, v katerem so stoli različnih namembnosti, barski stoli ter mize. Kolekcija ponuja širok spekter možnosti različnih modelov in njihovih variant, hkrati pa nabor končnih obdelav omogoča še dodatno personalizacijo izdelka.

V baru, restavraciji, kavarni..., doma, v učilnici, konferenčni sobi, v knjižnici... in še bi lahko naštevali, LOTTUS se znajde v vsakem naj si bo javni ali zasebni.

 

MR LOTTUS 8 00035

Kombinacije stolov različnih obdelav in podnožji...

 

S svojimi enostavnimi zaobljenimi oblikami, LOTTUS predstavlja eleganco, udobje in funkcionalnost. Program stolov izdelan iz injektiranih polypropilenskih školjk ter lakiranih ali kromiranih podnožji iz kovinskih cevi, sedaj dodatno še z možnnostjo lesenih nog.

 

MR LOTTUS 2 00028

Barski stoli in njihove variante...

 

Polypropilen, blagovi, laki in les. LOTTUS vam ponuja možnost da se poigrate in kombinirate različne materiale in barve. Polypropilenske školjke so lahko v eni barvi ali v kombinaciji s sediščem v polypropilenu druge barve ali sediščem, ki je oblazinjeno. Izberite opcijo, ki vam je najbolj všeč. Možnosti je neskončno.

  

MR LOTTUS 5 00010

Kolekcija miz LOTTUS...

 

Veliko nabor barv; tako školjk kot blagov, stolu LOTTUS omogoča, da se vsakemu prostoru prilagodi, ter ga naredi bolj zanimivega in osebnega.

 

MR LOTTUS 4 00009

Klopi LOTTUS, idealne za javne prostore, saj z identično školjko stola LOTTUS, omogočajo udobje, ki ga imate doma...

 

Bodite preprosto LOTTUS...

 ...

 

.

 


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.