logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

 

scoop 010 front

Danska skupina oblikovalcev KiBiSi je zasnovala zanimivo kolekcijo pohištva z imenom SCOOP za podjetje GLOBE ZERO 4. Kolekcija sestoji iz stola, fotelja ter klubske mize. Namenjena je prostorom, ki pokrivajo hkrati zasebno in javno, se pravi področje mešane rabe...

 

 

 

GLOBE ZERO 4 je mlado dansko pohištveno podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo visokokakovostnega pohištva. Sodelovanje z mladimi oblikovalci, pa botruje k vedno večji prepoznavnosti, saj so njihovi izdelki vedno nekaj posebnega.

 

scoop 05bord web

KiBiSi je v trenutku najbolj vplivna danska oblikovalska skupina, katero sestavljajo Lars Larsen (industrijski oblikovalec), Bjarke Ingels Group (arhitekt) in Jens Martin Skibsted (oblikovalski filozof). Skupina ima za sabo že kar nekaj prodornih projektov, sedaj pa so zasnovali še prodorno oblikovalsko kolekcijo pohištva.

 

Scoop 22

Navdih za školjka stola so dobili v konstrukciji zajemalke bagra, ki z inovativnim sistemom vzmetenja ter oblikovalskim vložkom, preide v vizualno preprostost in lahkotnost, ki se navezuje na skandinavsko oblikovalsko tradicijo. Funkcija novega inovativnega sistema vzmetenja omogoča, da se stol z uporabnikom nagiba naprej in nazaj, po potrebi le tega.

 

Scoop meh

Inovativen mehanizem; tako majhen vendar tako učinkovit... 

 

scoop 01bord web

SCOOP kolekcija: miza (spredaj), fotelj (spredaj), stol (zadaj),

 

Scoop 5

Fotelj SCOOP v izvedbi z črno lakirano konstrukcijo,

 

Scoop 1

Ter pogled na SCOOP stol s človeške pespektive.

 

Ko danci presegajo meje v ORION intertrade...

 


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.