logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

 

00 framework iia

Predstavljamo stol FRAMEWORK oblikovalca Steffen Kehrle, ki ga izdeluje svetovno priznani proizvajalec L'Abbate. Stol je zaradi svoje unikatnosti prejel prestižno nagrado Interior Innovation Award 2014, katero že osmič podeljuje nemški oblikovalski svet in velja za eno najpomembnejših nagrad v svetu oblikovanja...

 

 

Framework-location-770x514

Oblikovalec Steffen Kehrle je študiral industrijsko oblikovanje na Dunajski univerzi uporabnih umetnosti kjer so se kalili tudi svetovno znani Paolo Piva, Borek Šipek, Ross Lovegrove in Hartmut Esslinger. Med študijem opravi pripravništvo pri BMW (Munich), Busse Design (Ulm), Starczewski Design (Ulm) and Frédéric Dedelley (Zürich).

Nato pa med letom 2007-2009 deluje z Stefanom Diez (Munich). Od oktobra 2009 pa začne ustvarjati v svojem lastnem studiu Atelier Steffen Kehrle. Njegova dela so karakterizirana z značilno radovednostjo po naši interakciji s stvarmi.

Njegovo oblikovalsko načelo so tudi emocije katere oblikovani objekt prebudi, hkrati pa preizkuša občutljive kontekste orkestracije objektov v nenavadnih in vsakdanjih prostorih. Bistvo pa povdari z raziskovanjem novih tipologij stvari okoli nas in odkriva nove perspektive navadnega in poznanega.

 

framework 01

Stol FRAMEWORK je minimalistično moderen lesen stol iz masivnega lesa bukve. Zaradi inovativnega koncepta sestave stola ima le ta zelo vitko strukturo. Elegantna obdelava in sestava dajeta stolu poseben pečat. Kot dodatna opcija je stolu možno dodati oblazinjeno sedišče in hrbtišče. Stol je na voljo v leseni izvedbi (bukev naravnega izgleda) ali v različnih barvnih odtenkih. Primeren za manjše in večje prostore, kjer s svojo formo prevzame...

 

1411

Stol FRAMEWORK na voljo v vseh izvedbah v ORION intertrade...

 


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.