logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

SLIKA 0

STUA je priznano družinsko pohištveno podjetje iz  baskovskega mondenega  San Sebastiana,  kjer oblikujejo in proizvajajo kakovostno pohištvo že tri generacije. Za uspešno zgodbo iz začetka 80. let prejšnjega stoletja stoji ustanovitelj podjetja JESUS GASCA, ki je hkrati glavni oblikovalec in kreativni vodja. V podjetju razvijajo visokokakovostne in tehnološko dovršene izdelke s skandinavskim značajem in pridihom mediterana. Zmes obeh vplivov, inovativen proces načrtovanja in proizvodnje zagotavljajo pester nabor izdelkov za najzahtevnejše uporabnike. Gasca oblikuje tehnološko kompleksne izdelke pri katerih funkcionalnost in detajl postavlja pred formo, a je ne zapostavlja. Podpisal se je pod kultne proizvode kot so barski stol Onda, stol Globus, sistem regalov Sapporo, kolekcijo Deneb in večkrat nagrajeni stol GAS.

 

 SLIKA 1

Kolekcija stolov GAS pooseblja avtorja Jesusa Garco. Izdelek združuje vse kvalitete oblikovalca in proizvajalca v enem proizvodu. Pred začetkom snovanja si je Gasca zadal cilj: ustvariti eleganten stol, fluidnih oblik, ki bo lahkoten kot zrak in to mu je nedvomno tudi uspelo. Z brezkompromisnim pristopom do detajla je oblikoval stol, ki velja za enega najbolj udobnih stolov na svetu.

 

SLIKA 2

Stol GAS je inovativen vizionarski izdelek, kjer udobje dobi nov pomen. Sedišče in naslon sta oblikovana ergonomsko, ukrivljena v treh smereh z enim samim namenom: nuditi popolno udobje uporabniku. Ogrodje je vitko in lahkotno, narejeno iz aluminija, ki kljub svoji eleganci nudi popolno stabilnost in oporo. Sedišče je na voljo  v treh različicah materiala: iz polipropilena, iz blaga ali usnja, medtem ko je hrbtišče lahko tudi  iz mreže.

 

SLIKA 3

Stiki, detajli, fluidnost in izbrani materiali so sestavni deli poezije brezčasnega izdelka. 

 

SLIKA 4

Na voljo so štiri variacije stola, ki linijo Gas naredi vsestransko in primerno tako za opremljanje poslovnih prostorov kot tudi domov. 

 

SLIKA 5

Večno eleganta in aktualna črna barvna kombinacija nagovarja bolj zadržane uporabnike.

 

SLIKA 6

Bela barvna kombinacija naredi stol še bolj lahkoten in prefinjen. Primerno za opremljanje domov in minimalističnih interierjev. 

 

SLIKA 7

Kljub brezčasni eleganci stola se v podjetju Stua niso odpovedali barvitosti. Vse štiri kombinacije stola so na voljo v številnih barvnih odtenkih, ki poživijo vsak še tako zadržan prostor. 

 

SLIKA 8

Stoli Gas v črni kombinaciji z rokonasloni in kromiranim ogrodjem krasijo konferenčno dvorano podjetja Google v Kaliforniji.

 

SLIKA 9

Občudovanje umetnin v galeriji Gugennheim v New Yorku ni prepuščeno naključju. Stoli gas nudijo vso potrebno udobje in se neopazno vklopijo v prostor, kjer so umetniška dela v prvem planu. 

 


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.