logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

SLIKA 0

Inovativno zasnovana miza ATTACH je delo danskega arhitekta in oblikovalca Troles Grum-Schwensna iz Københavna, ki vodi arhitekturno-oblikovalski studio GRUMDESIGN. Podjetje je specializirano za oblikovanje poslovnih prostorov in pisarniškega pohištva. V sodelovanju s podjetjem LAMMHULTS so zasnovali večkrat nagrajeno in inovativno mizo ATTACH, kjer so lastno težo izdelka in gravitacijo uporabili za stabilnost in fleksibilnost.

SLIKA 1

ATTACH je sistem miz, ki ponuja skoraj neomejene možnosti glede velikosti, oblike in postavitve v prostoru. Poenostavljena načela osnov fizike so uporabljena za stabilnost podnožja iz recikliranega in anodiziranega aluminija. Na voljo so tri osnovne oblike mize (krog, kvadrat, pravokotnik) in dve velikosti (74cm in 90cm). Plošča mize je narejena iz lesa v treh obdelavah (melamin, furnir, linolej).

SLIKA 2

Okrogla izvedba mize Attach je na voljo v velikosti premera 120 do 170 cm.

SLIKA 3

Kvadratna izvedba ima stranico veliko od 120 cm pa vse do 200.

SLIKA 4

Pravokotna oblika mize je namenjena pisarnam in konferenčnim sobam, saj dolžina sega od 210 cm pa vse do 600 cm, pri čemer je širina miza od 90 cm do 200 cm.

SLIKA 5

Inovativna miza je serijski izdelek, ki kljub masovni proizvodnji dovoljuje prilagajanje specifiki prostora v katerega je umeščena. Vse mize v seriji imajo enotni sistem podnožja, ki omogoča enostavno kombiniranje različnih oblik mize v večje sisteme in kompozicije. Proporci in koti mize so skrbno načrtovani tako, da dajejo izdelku lahkotnost  in uravnoteženo estetiko.

 

SLIKA 6

Miza Attach je na voljo tudi v izvedbi namenjeni zunanji uporabi. Višna mize je prav tako 74 in 90 cm, širina 120 cm, dolžina pa 210 cm in 315 cm. Plošča je izdelana iz obdelanega lesa Accoya v naravni barvi ali pa oljeni v temnem odtenku.

SLIKA 7

Podjetje Lammhults izdeluje mize Attach tudi po naročilu, ker ni nikakršnih omejitev glede velikosti in oblike. Enostavni a hkrati dovršeni sistem podnožja, plošče in spajanja le teh omogoča neskončno možnosti oblik in kompozicij.

SLIKA 8

Miza Attach je razstavljena tudi v našem salonu pohištva Orion Intertrade na Celovški cesti 149b v Ljubljani, kjer se lahko na lastne oči prepričate o kvaliteti in eleganci tega izdelka. 

 

 


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.