logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

WITTMANN MILES AHEAD SEBASTIAN HERKNER

Wittmann, družinsko podjetje, katerega načelo je ustvariti oblazinjen presežek, ki bo prehajal iz roda v rod. Njihova filozofija veli, da je primerek pohištva uspešen šele takrat, kadar je sposoben izraziti eleganco, ravnotežje in estetiko

 

.

wittmann miles ahead 1

Za novo zbirko oblazinjenega pohištva je podjetje najelo Sebastian-a Herkner-ja.  Je eden izmed modernih kreativnih ustvarjalcev, na katerega ne vplivajo trendi, niti potrošniška merila. Oblikovalec, ki je diplomiral na univerzi za umetnost in oblikovanje HfG Offenbach v Nemčiji. Sebastian se že je med študijem začel osredotočati na oblikovanje pohištva in drugih predmetov. Navdušuje s prefinjenim občutkom za material, barve in teksture. Pri kreiranju se drži oblikovalskega načela: kolaži preprostih tehnik in tradicionalnih materialov skupaj z enostavnim mehanskim načelom in nedvoumno funkcijo.

wittmann miles ahead 3 

Sebastian Herkner je za Wittmann oblikoval elegantno linijo MILES.

 wittmann miles fotelj 1

Začenši z visokimi zahtevami, ki jih je postavil Wittmann na področju oblazinjena, oblikovalcu ni preostalo drugega, kot da ustvari popoln izdelek. Združiti visoko udobje sedenja z optično lahkotnosjo kolekcije, je bil primaren cilj.

 

MILES AHEAD , je naslednji korak perfekcije oblikovanja notranjega pohištva. Zbirka je namreč nadaljevanje linije MERWYN v počivalni zbirki.

wittmann miles sofa

1. MILES sofa - mehka, vabljiva, zaščitna, veliko atributov lahko pripišemo MILES liniji. Danes je sofa postala zelo zaseben primerek pohištva. Postal je kotiček rezerviran izključno za lastnike, prostor namenjen počitku in  polnjenju baterij.

wittmann miles pouflounge 2 

2. MILES pouflounge –POUFLOUNGE, beseda ki izhaja Iz kombinacije besed POUF (mehko okroglo ali kvadratno sedšče brez naslona – tabure) in LOUNGE (prostor za počitek in razvajanje) nam je Sebastian Herkner predstavil novo kategorijo pohištva. Predstavil je inovativen in prefinjen primer pohištva  namenjen, kot delno oporo za noge, delno sedišče ali kot samostojen otok namenjen počitku, razmišljanju in spanju. 

 wittmann miles fotelj

3. MILES fotelj – mehek, čuten in zaseben primer pohištva. Izžareva stilsko prefinjenost in je kot takšen primeren v poslovnih prostorih ali doma.

 wittmann miles tabure 1

4. MILES tabure – tabure najmanjši izmed primerkov v liniji Miles, odlično pooseblja preostale počivalne primerke v liniji. Celotna linija je enake višine. Zato tabure odlično pristoji sofi, lounge-u oz. pouflounge-u kot dodatek. Temeljen primerek v zbirki MILES , ki popolnoma osmišlja ideologijo Wittmann-a: pametno in premišljeno do zadnje podrobnosti.

 wittmann miles miza 2

5. MILES miza – privlačen novinec v zbirki MILES in MERWYN. Podnožje na prvi pogled izgleda kot enodelni stolpec, ki podpira namizno ploščo. Vendar ko sig a bolje ogledamo, vidimo da je sestavljen iz večih palic, ki tvorijo okrasno celoto. Sodoben predstavnik svojega žanra.

 wittmann miles ahead 2

Zbirka pohištva MILES, dodaja prefinjenost domu, hotelskih in pisarniških prostorih, kar dokazuje z odlično estetsko prefinjenostjo, udobjem  in končno obdelavo vseh Wittmano-vih presežkov.

 


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.