logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

Valcucine Logica Celata

Italijanski proizvajalec VALCUCINE nam letos predstavlja njihovo najbolj inovativno kuhinjo.

Oblikovalec Gabriele Centazzo, ustanovitelj in oblikovni vodja VALCUCINE-ja, je oblikoval popolnoma novo dimenzijo kuhinj. Upodobil je eleganten primerek pohištva, ki izraža popolno ravnovesje med formo in funkcijo. Ideja o zaprtem tipu kuhinje je prešla iz ideje na papirju v realnost.

logica celata 07 LAVORO 3

fotografija: Valcucine

 

Da tolmačimo o zaprtem tipu kuhinje, nam veliko pove že ime linije: LOGICA CELATA.

Celata je namreč stara srednjeveška bojna čelada, katera je popolnoma zakrivala obraz vitezov.

Za odkrivanje čarov zakrite kuhinje, je potreben le nežen dotik. Z dotikom senzorja vklopimo dvižni motor skrit v stranici na krajnem delu kuhinje. Nežno in tiho dvigovanje kuhinjske fasade s skritimi protiutežmi, nam razkrije popolno delovno površino.

Odkrije nam nov svet kuhinje. Prostor za pripravo, ki ga Italijani kot hedonisti dojemajo za intimni prostor.

Z razkritjem delovne površine posveti nova svetloba. Svetloba zagotovljena z  svetlobno ploščo na hrbtišču pulta in zgornjih elemntov. Hkrati nam svetlobna plošča ustvarja poseben ambient in edinstveno steno, kakršnih do sedaj nismo bili vajeni.

LOGICA CELATA VALCUCINE 338988 rel81a475d3

fotografija: Valcucine

 

VALCUCINE se z LOGICO CELATO postavlja v vsak prostor, tako poslovni kot zasebni. Saj, z razčlenitvijo kuhinje na tri različice:

- Bar

- Priprava hrane

- Kuhinja          

tako so ugodili vsem pogojem priprave in uporabe delovnega prostora.

Vsaka različica je dobro organizirana, opremljena z vso potrebno opremo, dodatki in funkcijami, da kuhinja postane vsestransko uporabna in hkrati zadovoljuje uporabnikove potrebe priprave odličnega koktejla, espressa ali ''prave italijanske paste''.

 FPP 1205 copia 1024x683

fotografija: Frtzphilipp

 

VITRUM ARTE, ali možnost, da si olepšate izgled kuhinjskega bloka LOGICA CELATA po lastnih željah. Z možnostjo oblikovanja izgleda, se tako možnost uporabe v poslovnih, prezentacijskih ali pa zasebnih prostorih neznatno poveča in hkrati pooseblja Vas in Vaše ideje.

full intarsio

fotografija: Valcucine 

 

Kot se za ekološko ozaveščene proizvajalce spodobi, tudi LOGICA CELATA sledi ekološki viziji recikliranja. LOGICA CELATA je tako kot ostali njeni predhodniki narejena iz materialov, kateri se reciklirajo in ponovno uporabi.

 FPP 1194 copia 1024x683

fotografija: Frtzphilipp

 

Vsekakor je VALCUCINE s kuhinjo LOGICA CELATA postavil letvico dovršenosti in inovativnosti kuhinj še stopnico višje in vsakič znova dokazuje zakaj so eni izmed najbolj pomembnih v tem segmentu notranjega pohištva.


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.