logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

ABSTRACTA 1

Švedsko mestece Småland, kjer je sedež podjetja Abstracta ali akustičnih začetnikov. Že od leta 1972 si prizadevajo ustvarjati boljše zvočne prostore. Zavedanje javnosti o vplivu zvoka na naše zdravje je naraslo. Zato se je v zadnjih letih na tem področju zgodila akustična revolucija. Danes delovna mesta in druga delovna okolja niso zasnovana, da izgledajo samo lepo, temveč  tudi akustično uravnovešena.

Razvojna skupina podjetja nenehno raziskuje različne vrste materialov, kako jih je mogoče kombinirati za  doseganje najboljših možnih zvočnih učinkov. Materiali, ki jih uporabljajo so trpežni in imajo možnost reciklaže.

Podjetje ponuja široko paleto akustičnih rešitev za različne zahteve in vrste okolij. Premišljeno zasnovano pohištvo, kot so zasloni in površine, ki absorbirajo zvok do inovativnega pohištva z integriranimi zvočnimi lastnostmi. Vsi proizvodi nastajajo v tesnem sodelovanju z nekaterimi najvplivnejšimi sodobnimi oblikovalci na svetu.

Glavni cilj podjetja je ustvarjati najboljše zvočne slike. Kako izgleda v realnosti njihov glavni cilj, najbolj ponazarja produkt iz leta 2006, ko so k projektu povabili Stefan-a Borselius-a. Oblikovalec, ki ne sprejema bližnjic pri oblikovanju svojih produktov, se poglobi v oblikovanje in tako naredi izdelek, ki ima nekaj več.

Za Abstracto je oblikoval brezčasno AIR FAMILY akustičnih vzorčastih plošč. Akustični vzorci so prilagodljivi pri oblikovanju in zastiranju prostora. Vzorci so diskretni in kot takšni ustvarjajo nove intimne in inovativne prostore.

 V adventnem obdobju imamo v salonu postavljeno novoletno izložbo. Pridite k nam in si jo oglejte.

izložba

011

Line open valkoinen

airleaf 05 b

airbloom 2016 12 20 abstracta 1994 b


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.