logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

Cassina Imm Cologne 2020 1Stol Dan, ki ga je za Zanotto leta 2020 oblikoval Patrick Norguet, je bil izbran s strani ADI Design Index 2021 in se poteguje za nagrado Compasso d'Oro.

 

Radikalen, inovativen in ekspresiven. Dan je namizni stol, zasnovan za domače ali javne prostore. Na voljo z ali brez nasloni za roke, za zunanjo ali notranjo uporabo. Je sintetiziran v nekaj komponentah: sedež in naslon sta izdelana iz elastičnih trakov, ki so pritrjeni na vitko strukturo.

Je vizionarski in tehnično inovativen, visokotehnološki projekt, razvit okoli preprostega dizajna: trakovi, iz katerih je sedalo in naslonjalo, izhajajo iz avtomobilskega sektorja, zaradi česar so funkcionalne, trpežne, a hkrati ​​udobne. Elastični trakovi iz poliestrskih niti so na voljo v rumeni, antracitni in modri barvi.  Na prvem traku sedeža na desni strani je natisnjen logotip Zanotta, ki se po potrebi lahko natisne tudi drugod ali pa se prilagodi osebnosti tistih, ki ga izberejo: nadgradi osebni okus in unikatnost z možnostjo pisanja sporočil ali dodajanja grafik po želji kupca. Enotna konstrukcija je iz pregibnega cevastega jekla v lakirani sivi barvi ali mat črni, sestavljena iz nekaj bistvenih elementov; konstrukcije, elastičnih trakov ali za zahtevne, obleke stola iz naravnega usnja.

dan 2057 2058 zanotta sedia chair original design Patrick Norguet promo cattelan 3

 

ADI Design Index 2021 predstavlja zadnjo fazo Compasso d'Oro ADI 2021: publikacija je bila predstavljena 27. oktobra v ADI Design Museum v Milanu. 
Razstava ADI Design Index 2021 bo odprta do 7. novembra v Milanu, nato pa od 18. novembra dalje prestavljena v Auditorium della Tecnica v Rimu.

 

 

 


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.