logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

Cassina Imm Cologne 2020 1

Doshi Levien sta oblikovala sedežno garnituro Shaal, ki je letošnja prejemnica prestižne nagrade na FX International Interior Design Awards. Oblikovalski par sestavljata Nipa Doshi in Jonathan Levien in prvič sta se srečala na londonski Royal College of Art leta 1995. Za njun studio je značilno, da v njem deluje inovativnost, tako v kontekstu tehnologije, kot tudi obrti ter industrijske tehnike. Pretežno se ukvarjata z oblikovanjem pohištva in tekstila.
 

 

FX Magazine organizira FX International Interior Desgn Awards, kjer se za nagrado potegujejo najbolj znani in uspešni produkti s področja notranje opreme in projektov interierjev s celega sveta. Nagrade so podeljene s strani nekaterih svetovno najbolj znanih imen oblikovalske stroke, v katero spadajo arhitekti, oblikovalci in inženirji. 

noah 11  

Shaal razširja Arperjevo ponudbo sedežnih garnitur, ki so venomer v celoti oblikovno in ergonomsko dodelane. Pri Arperju so znani po edinstvenem udobju in konfigurativnih elementih, kar tvori razkožne in graciozne pohištvene elemente. Venomer stremijo k izdelovanju večnih in trajnostnih izdelkov. 

 

7f2b872e0f2d83455bb87c2bfd8abbd6

 

Garnitura je sestavljena iz 6 glavnih modulov, kar tvori modularno konstrukcijo. Na voljo sta tudi dvosed ali trosed, zato je primerna tudi za manjše interjerje. Prilagodljivost sedežne garniture Shaal je vsestranska in dobrodošla lastnost, saj se lahko adaptira glede na prostorsko razpoložljivost in slog.

 

kolaz

 

Na voljo je v različnih materialih in kombinacijah, zaradi česar je še bolj vsestranska. Oblikovana je trajnostno in oblikovalca sta se ozirala na celoten življenski proces sedežne garniture. Prevleka je snemljiva, kar podaljša življensko dobo ostalih komponent in te omogočajo recikliranje.

 

627a0ea71d9b0b001537ac75 1

 

Večplastnost in raziskovanje materialov in oblik rezultirata do oblikovalskega procesa in ustvarjanja oblikovalcev Doshi Levien. V svojem oblikovanju uporabljata različne barvne kombinacije in se poslužujeta raznih umetniških procesov, ki vodijo do unikatnih in edinstvenih dizajnov. Shaal odlikuje jasnost idej in na videz lahkotna pozornost do podrobnosti, kar izpopolni vsak prostor, kamor je postavljena.

 

627e6021d70a84002f45750c

 

Shaal je strukturiran in mehak, kot blazine, ki se nežno ovijejo okoli nas v prijeten objem, kar prinese toplino v vsak prostor.

 

*Za več informacij o produktih in storitvah nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali obiščite naša socialna omrežja Facebook in Instragram


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.