logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

Cassina Imm Cologne 2020 1

Z veseljem sporočamo, da je pisalna miza PLETTRO DESK, ki jo je oblikoval Paolo Rizzatto, prejela nagrado Archiproducts Design Awards 2022 v kategoriji POHIŠTVO za svoj inovativni koncept in dizajn. 

 

Ta letna nagrada, ki jo sponzorira Archiproducts, priznava globalno oblikovalsko odličnost in nagrajuje sposobnost združiti funkcionalnost in lepoto ter kreativno in inteligentno uporabo materialov in oblik.

noah 11  

Izbor zmagovalcev leta 2022 je opravila mednarodna žirija strokovnjakov, ki vključuje arhitekte, oblikovalce, vplivneže in vodilne medijske osebnosti, specializirane za arhitekturo in oblikovanje.

 

7f2b872e0f2d83455bb87c2bfd8abbd6

PLETTRO DESK je preoblikovanje tradicionalne mize s predali, ki ponuja prostor za shranjevanje predmetov v uporabi, kot so računalniki, knjige in jedilni pribor, na mizni plošči. Zaradi svoje organske, prijetne oblike je idealna pisalna miza, medtem ko ji razčlenjen zgornji del in elegantne mrežaste noge dajejo sodoben videz. PLETTRO DESK je del kolekcije Alias, ki uspešno modernizira tradicionalno domačo mizo s predali, tako tipološko kot formalno, skozi proces natančne analize z oblikovalcem Paolom Rizzattom. V času pomembne transformacije v uporabi domačih prostorov PLETTRO DESK predstavlja tradicionalno mizo, ki je postala sodobna in v koraku s trendi oblikovanja.

 

kolaz

 

Paolo Rizzatto je italijanski arhitekt in oblikovalec, ki je v svoji karieri delal na številnih pomembnih projektih. Znan je po svojem delu s podjetjem Flos, kjer je zasnoval številne izdelke za razsvetljavo, vključno s kultno talno svetilko Arco. Rizzatto je sodeloval tudi pri številnih drugih oblikovalskih projektih, vključno s pohištvom in industrijskim oblikovanjem. Velja za enega vodilnih italijanskih oblikovalcev, njegova dela pa so bila razstavljena v muzejih in galerijah po vsem svetu.

 

627a0ea71d9b0b001537ac75 1

 

Alias je italijansko podjetje, specializirano za oblikovanje in proizvodnjo pohištva in dodatkov za dom in pisarno. Podjetje, ustanovljeno leta 1979, slovi po proizvajanju visokokakovostnih, inovativnih izdelkov, ki so zasnovani tako, da so funkcionalni in estetsko prijetni. Alias sodeluje s številnimi znanimi oblikovalci, vključno s Paolom Rizzattom, in je za svoje izdelke prejel številne nagrade. Poleg pohištva podjetje proizvaja tudi vrsto dodatkov, med drugim svetila, tekstil in predmete za dom. Alias ima sedež v Milanu v Italiji in ima razstavne prostore in distributerje v številnih državah po svetu.

 627a0ea71d9b0b001537ac75 1

 

 

S svojimi elegantnimi linijami, praktičnimi lastnostmi in inovativnim dizajnom je miza Plettro Paola Rizzatta vredna zmagovalka nagrade Archiproducts Design Award in bo zagotovo dragocen dodatek za vsak dom ali pisarno.

 

*Za več informacij o produktih in storitvah nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali obiščite naša socialna omrežja Facebook in Instragram


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.