2002 SOFA

2002 SOFA

Serija 2000 je sodoben pogled na Thonetovo tradicijo. Kavč 2002 in fotelj 2001 sta nepozabna kosa, oba temeljita na zračnem upognjenem lesenem okvirju, ki se ovija okoli plišaste sedežne blazine, ki se spušča do tal, in tvori tudi naslonjala za roke. Eleganten lesen nosilec daje sedežni garnituri in naslanjaču posebej lahek videz – impresivna sta tudi kot samostoječa kosa v vsakem okolju. Ohlapne stranske blazine naslonjala kavča lahko posamično kombinirate. Zahvaljujoč pomanjšani obliki in visokemu udobju pri sedenju, sedežna garnitura iz upognjenega lesa ni primerna samo za zasebno uporabo, ampak služi tudi kot družabno zbirališče v sodobnih pisarniških krajinah. Otoman 2002 H odraža volumen in šive sedežnih blazin fotelja in kavča. To vam omogoča, da ustvarite celotne dnevne sobe z dinamičnim in harmoničnim videzom.

Brand

Thonet

Leta 1819 ustanovljeno podjetje ima v prihodnost usmerjeno oblikovanje pohištva. Zaposleni v njihovem proizvodnem obratu imajo visoko raven strokovnega znanja, ki so ga pridobili skozi dolgoletno zgodovino podjetja in ga nenehno optimizirajo in širijo. Danes, tako kot v preteklosti, ustvarjajo inovativne izdelke, zasnovane za vzdržljivost: odlikujeta jih najvišja kakovost in brezčasen formalni jezik. Za vsakim izdelkom Thoneta stoji dobro zasnovan koncept in več proizvodnih korakov – od obdelave lesa ali jeklenih cevi do barvanja in oblazinjenja. Vsak element pohištva ima svojo zgodovino že preden zapusti njihovo tovarno. V čem je Thonet še posebej dober? Oblikovanje popolnega prostora za komunikacijo. Ne glede na to, ali gre za dolg večer ali hiter klepet, spontan ali dolgo načrtovan, za jedilno mizo, v hotelu ali na sestanku: pohištvo Thonet je mogoče najti povsod, kjer se ljudje srečajo, kjer izmenjujejo ideje, si vzamejo hiter odmor ali delajo mobilno – doma, v čakalnicah in salonih, v pisarnah ali v kavarni. Citat: ''Pohištvo za dom in pogodbene segmente izdelujemo že dve stoletji: v naši tovarni v Frankenbergu s strastjo do materialov in izjemno natančnostjo izdelujemo oblikovalske ikone upognjenega lesa in jeklenih cevi ter sodobno pohištvo priznanih oblikovalcev. Kombinacija najsodobnejših proizvodnih tehnologij in tradicionalne izdelave uvršča Thonet med najuspešnejša pohištvena podjetja na svetu.'Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.