520 P

520 P

Stol Togetherness 520, oblikovan s strani Marca Dessíja, predstavlja sodobno eleganco in komunikativno povezanost. S svojo oblazinjeno površino ter izvirno obliko vabi k druženju in pogovoru.

Številne različice stola 520, ki jih je oblikoval Marco Dessí, ponujajo popolno sedišče ne le za ob jedilne mize, ampak za številne druge namene. Sedežno udobje se združuje z vizualno in fizično lahkotnostjo, ki z izrazito eleganco nosi kulturo in zgodovino klasičnega Thonetovega upognjenega stola. Dessí je v svojem oblikovanju med upognjenimi elementi stola zamenjal prazne prostore z udobno oblazinjenostjo. Preprosta, inteligentna konstrukcija omogoča dve različici stola, z ali brez ročnih opiral. Z veliko izbiro materialov za prevleke je stol primeren za širok nabor uporab, od sofisticiranih jedilnih prostorov do poslovnih okolij.

Brand

Thonet

Leta 1819 ustanovljeno podjetje ima v prihodnost usmerjeno oblikovanje pohištva. Zaposleni v njihovem proizvodnem obratu imajo visoko raven strokovnega znanja, ki so ga pridobili skozi dolgoletno zgodovino podjetja in ga nenehno optimizirajo in širijo. Danes, tako kot v preteklosti, ustvarjajo inovativne izdelke, zasnovane za vzdržljivost: odlikujeta jih najvišja kakovost in brezčasen formalni jezik. Za vsakim izdelkom Thoneta stoji dobro zasnovan koncept in več proizvodnih korakov – od obdelave lesa ali jeklenih cevi do barvanja in oblazinjenja. Vsak element pohištva ima svojo zgodovino že preden zapusti njihovo tovarno. V čem je Thonet še posebej dober? Oblikovanje popolnega prostora za komunikacijo. Ne glede na to, ali gre za dolg večer ali hiter klepet, spontan ali dolgo načrtovan, za jedilno mizo, v hotelu ali na sestanku: pohištvo Thonet je mogoče najti povsod, kjer se ljudje srečajo, kjer izmenjujejo ideje, si vzamejo hiter odmor ali delajo mobilno – doma, v čakalnicah in salonih, v pisarnah ali v kavarni. Citat: ''Pohištvo za dom in pogodbene segmente izdelujemo že dve stoletji: v naši tovarni v Frankenbergu s strastjo do materialov in izjemno natančnostjo izdelujemo oblikovalske ikone upognjenega lesa in jeklenih cevi ter sodobno pohištvo priznanih oblikovalcev. Kombinacija najsodobnejših proizvodnih tehnologij in tradicionalne izdelave uvršča Thonet med najuspešnejša pohištvena podjetja na svetu.'Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.