ADD

ADD

Tabure/barski stolček Add dosega popolno ravnovesje med estetiko in funkcionalnostjo. Podnožje sani nagne stolček nazaj, medtem ko se sedež nagne naprej, ustvarjajoč tako ravnotežje za tiste, ki se ustavijo in gredo. Naravni naklon sedeža zagotavlja idealen položaj, ki spodbuja uporabnika k občasnemu vstajanju. Aktivna sedežna garnitura omogoča dinamična in kreativna srečanja, medtem ko dodatek velikega hrbta omogoča prehod med aktivnim in bolj sproščenim sedenjem.

Tabure/barski stol Add je na voljo v treh različnih višinah, z možnostjo naslona ali brez njega. Narejen je iz upognjenih jeklenih cevi, s sedežem iz oblikovanega lesa, ki je oblazinjen s tekstilom ali prekrit s črnim poliuretanom. Add prinaša edinstven izraz v vsako živahno okolje ali delovno okolje. Poleg tega serija Add vključuje številne različice, kot so stol Add, stol Add Move in stol Add Work, pa tudi dodatke, ki so predstavljeni ločeno.

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.