AIRFLAKE

AIRFLAKE

Airflake je akustična plošča, ki jo je zasnoval Stefan Borselius, švedski oblikovalec in arhitekt. Plošča je izdelana iz filca in je zasnovana tako, da absorbira zvočne valove ter tako zmanjša hrup in izboljša akustiko prostora. Učinkovito absorbira zvočne valove, ne da bi zavzela preveč prostora. Zlahka ga namestite na steno ali strop, zato je vsestranska in praktična rešitev za zmanjšanje hrupa v različnih okoljih.

Akustična plošča Airflake je na voljo v različnih barvah, tako da jo je mogoče zlahka vključiti v vsako notranjo opremo. Je tudi lahka in enostavna za namestitev, zato je priljubljena izbira za stanovanjske in poslovne prostore.

Trend gradnje sodobnih interierjev iz materialov, ki odbijajo zvok, kaže potrebo po vgradnji opreme, obložene z zvočno vpojnimi materiali. Leta 2006 je v Skandinaviji zelo popularen oblikovalec Stefan Borselius (1974), ki se je šolal na University of arts, crafts and design v Stockholmu, začel za Abstracto oblikovati zvočno absorbcijske elemente Airflake (v obliki šesterokotnika ɸ40 cm) za oblikovanje raznobarvnih pregrad. Z razpoložljivimi elementi lahko po želji oblikujemo zaveso, pri čemer izbiramo elemente ozirajoč se na barvo, potrebno stopnjo absorbcije-vpojnosti zvoka in stopnjo prepustnosti svetlobe. Elementi Airflake so narejeni is filca, ojačani s steklenimi vlakni v štirih vzorcih in tridesetih barvah

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

Abstracta

V Abstracti si že od leta 1972 prizadevajo ustvariti boljšo zvočno akustiko v prostorih – zaradi česar so pionirji akustike. Danes ponujajo široko paleto rešitev za različne vrste okolij in zahtev – od premišljeno oblikovanih akustičnih zaves in površin, ki absorbirajo zvok, do inovativnega pohištva z integriranimi akustičnimi lastnostmi. Delujejo v tesnem sodelovanju z nekaterimi najvplivnejšimi sodobnimi oblikovalci na svetu in nenehno raziskujemo nove načine za ustvarjanje boljšega zvočnega okolja. Pohištvo izdelujejo v Smålandu na Švedskem, dobavljajo pa kupcem po vsem svetu. Abstracta je del Lammhults Design Group.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.