ANNA miza

ANNA miza

ANNA Table od Crassevig je elegantna in funkcionalna miza, ki se ponaša s čistim in minimalističnim dizajnom. Njen trdni okvir iz kovine ali lesa zagotavlja stabilnost, medtem ko visokokakovostna mizna plošča iz lesa ali kompaktne mase n

ANNA Table od Crassevig je izjemno elegantna in funkcionalna miza, ki združuje minimalističen dizajn, visoko kakovostne materiale in premišljeno izdelavo. Ta miza je zasnovana z mislijo na estetiko, uporabnost in trajnost, kar jo postavlja v ospredje moderne notranje opreme.

ANNA Table odlikuje izjemno čista in preprosta oblika, ki omogoča enostavno prilagajanje različnim prostorom in stilom. Njen tanki in trdni okvir iz kovine ali lesa zagotavlja stabilnost in vzdržljivost, hkrati pa ohranja izjemno lahkotno videz. Na voljo je v različnih dimenzijah, kar omogoča prilagajanje različnim potrebam in prostorskim omejitvam.

Mizna plošča ANNA Table je izdelana iz visokokakovostnih materialov, kot je les ali kompaktna masa. Ti materiali so trpežni, odporni na praske in enostavni za vzdrževanje. Miza je na voljo tudi v različnih barvnih možnostih, kar omogoča prilagajanje obstoječi notranji opremi ali ustvarjanje kontrastnih učinkov.

ANNA Table je več kot le lepa miza. Njena funkcionalnost je premišljena in prilagojena sodobnemu načinu življenja. Miza je zasnovana tako, da omogoča enostavno postavitev in odstranitev, kar olajša preureditev prostora ali čiščenje. Njena velikodušna mizna površina omogoča udobno postrežbo obrokov, izvajanje pisarniških nalog ali druženje s prijatelji.

ANNA Table je kakovostno izdelana in nudi dolgo življenjsko dobo. Vsak detajl je skrbno premišljen in izveden, kar zagotavlja izjemno kakovost izdelka. Miza je primerna za uporabo v različnih okoljih, kot so jedilnice, konferenčne sobe, pisarne ali gostinski prostori.

S svojo prefinjenostjo, funkcionalnostjo in visoko kakovostno izdelavo je ANNA Table od Crassevig odlična izbira za tiste, ki si želijo vrhunsko oblikovan kos pohištva, ki združuje estetiko, funkcionalnost in trajnost.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

Crassevig

Dizajn, barve, prilagodljivost. Ti trije ključni elementi že od leta 1969 reinterpretirajo zgodovinsko tradicijo Crasseviga in jo vodijo v novo dimenzijo. V zadnjih 50 letih je Crassevigovo skandinavsko navdahnjeno oblikovanje postavilo temelje brezčasnemu pristopu pri izdelavi pohištva. Skrb za materiale se v največji meri izraža v oblikovanju po meri, v kombinaciji z vsestranskostjo mehkih linij, značilnih za njihov slog, ki pritegne pozornost in se izraža v sodelovanju z znanimi arhitekti in oblikovalci. Stoli, ležalniki, tabureji, mize in ostali proizvodi, ki jih ponuja Crassevig, se lahko zaradi možnosti prilagajanja, tako izdelave, kot dizajna, zlijejo s prostorom in ga naredijo prijetnega. Podjetje Crassevig se osredotoča tako na opremljanje bivalnih, kot tudi poslovnih prostorov. Spremlja razvoj inovativnih tkanin in materialov, bazira na lokalni tradiciji in je venomer osredotočen v prihodnost.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.