APERI

APERI

Osnova iz prašno lakirane kovine s prilagodljivimi nogicami. Sedež z vzmetenjem brez nosilne konstrukcije. Sedež in naslonjalo iz poliuterenske pene oblečene v blago .  Aperi je na voljo kot enosed, dvosed ali trosed oblečen v blago  in možnostjo kombiniranja barve šiva.

Aperi je lahko prisoten v moderni pisarni, kjer sedenje spremeni v prijetno udobje mehkobe in opore. Dinamična pisarna vse bolj temelji na udobju doma, medtem ko je dom vse pogosteje pisarna. Življenjski slog se prepleta z delovnim, kar je bila Lammhultsova ideja za Aperijem. Kompakten fotelj prinaša občutek umirjenosti v delovno okolje. Sedeži so prilagojeni za udobno sedenje, saj so oblazinjeni s poliuretansko peno. Osnova iz prašno lakiranega kovinskega materiala ima nastavljivo podnožje. Na voljo je kot enosed, kot tudi v različicah z dvema ali tremi sedeži, oblazinjenimi v tkanino s šivom v divergentni barvi, kar še dodatno spodbudi eleganten pridih. Skupaj z enostavnim vzdrževanjem in možnostjo prilagajanja po meri, je Aperi idealna izbira za vsako sodobno pisarno, ki sledi trendom.

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.