ASTON LOUNGE

ASTON LOUNGE

Aston Lounge, oblikovan s strani Jean-Marie Massauda za Arper, je eleganten fotelj, ki združuje udobje, funkcionalnost in estetski izraz. Sedežna površina in naslonjalo zagotavljata udobno sedenje, medtem ko čudovita oblika in kakovostni materiali izžarevajo eleganco. Aston Lounge je popoln dodatek za vsak prostor, ki bo pritegnil pozornost s svojim brezčasnim dizajnom.

 

Aston Lounge, oblikovan s strani Jean-Marie Massauda in proizveden s strani priznanega proizvajalca Arper, je vrhunski element pohištva, ki izžareva eleganco, udobje in funkcionalnost. Ta čudovita fotelj je namenjena ustvarjanju udobnega in sproščujočega prostora za sedenje.

Aston Lounge je zasnovan z mislijo na izjemno udobje in brezhibno obliko. Njegova oblazinjena sedežna površina in naslonjalo zagotavljata izjemno udobje in podporo telesu. Fotelj se ponaša z edinstveno obliko, ki združuje mehke linije s trdnostjo in stabilnostjo.

Jean-Marie Massaud je priznan oblikovalec, ki je s svojim genialnim dizajnom oblikoval Aston Lounge. Njegovo delo je zaznamovano s prefinjeno estetiko, funkcionalnostjo in občutkom za detajle. Aston Lounge je popolna kombinacija estetike in udobja, ki bo osrednji element v vsakem prostoru.

Fotelj Aston Lounge je na voljo v različnih barvah in materialih, kar omogoča prilagajanje individualnim okusom in slogu notranje opreme. Ne glede na to, ali ga postavite v dnevno sobo, knjižnico ali pisarno, bo Aston Lounge zagotovo privlačil poglede in ustvaril prijeten ambient.

Arper, ugleden proizvajalec, je priznan po kakovosti in inovacijah v oblikovanju pohištva. Aston Lounge je še en izjemen izdelek, ki izraža njihovo predanost vrhunskemu dizajnu, kakovosti materialov in brezkompromisnemu udobju. Svojim strankam ponujajo izkušnjo, ki združuje estetiko, funkcionalnost in trajnost.

Aston Lounge, oblikovanje Jean-Marie Massauda za Arper, je tako več kot le fotelj – je umetniško delo, ki združuje oblikovalsko spretnost, vrhunsko izdelavo in brezčasno eleganco. S tem elementom pohištva lahko ustvarite eleganten in udoben prostor za sedenje, ki bo navduševal tako obiskovalce kot vas same.

Brand

ARPER

Pri Arperju izdelujejo stole, mize in pohištvo za skupnost, službo in dom. Motivirajo jih odnosi: med izdelki in prostori, prostori in ljudmi, ljudmi in njihovimi mrežami. Vse – mehko, bistveno oblikovno občutljivost, neposredne in prilagojene storitve, organizacijske in korporativne politike, globalno identiteto blagovne znamke – oblikujejo v smislu človeških vrednot. So hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 1989 — družinsko podjetje, ki ga vodi celovit pristop, osredotočen na človeka. Iz podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo pohištva, so prerasli v mednarodno oblikovalsko prisotnost, s čimer so močno povečali prodajo in družini Arper dodali na stotine novih zaposlenih. NJIHOV PRISTOP K OBLIKOVANJU — Vsak del procesa razvoja izdelka — od načrtovanja do proizvodnje do dolgoročnega vpliva — je skrbno pretehtan, pri čemer združuje funkcijo, estetiko in podrobnosti v elegantni ločljivosti. EDINSTVENA SENZIBILNOST — Njihov oblikovalski etos temelji na vsestranskosti bistvenih oblik. Sčasoma se je pristop razvil okoli šestih temeljnih konceptov. Ravnovesje, družina, intuicija, svetloba, barva, igra. Med oblikovalci, ki so oblikovali Arperjeve najuspešnejše izdelke, so Jean-Marie Massaud (sofa Steeve, predstavljen na sejmu Salone del Mobile 2015, ter vodstveni in salonski stol Aston), James Irvine (stol Juno), Simon Pengelly (miza Nuur, ki je leta 2011 prejela nagrado Compasso d'Oro), Antti Kotilainen (kolekcija Aava), studio Metrica (miza Cross) in Ichiro Iwasaki (tabureji Pix). Danes se Arper osredotoča predvsem na pogodbeni sektor (80 % prodaje) z izdelki, namenjenimi različnim uporabam in tržnim segmentom. Podjetje raste zaradi organizacijske politike, ki jih določa vodstvo in ki neomajno spodbujajo preglednost ter močno in dosledno identiteto blagovne znamke: promet se je povečal s 67 milijonov evrov v letu 2015 na 72 milijonov evrov v letu 2018. Arper na svojem sedežu (v Monastier di Treviso), v hčerinskih podjetjih, podružnicah in razstavnih prostorih v Italiji in tujini zaposluje 260 ljudi.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.