ON

ON

V sodobnem pisarniškem okolju pogosto preživimo dolga obdobja v neudobnih položajih za mizo, kar škoduje našemu telesu. Wilkhahn razume, da človeško telo potrebuje pogosto in raznoliko gibanje, zato smo razvili Trimension® za ergonomski stol ON. Ta patentirana tehnologija omogoča tridimenzionalno, sinhronizirano dinamično sedenje.

Trimension® spodbuja gibanje naprej, nazaj, vstran in rotacijo medenice, kar je ključno za stabilnost hrbtenice. Dve ločeno premični nihajni plošči posnemata delovanje kolenskih in kolčnih sklepov, kar zagotavlja popolno ravnotežje telesa ne glede na držo. Ta inovativna tehnologija učinkovito preprečuje bolečine v hrbtu ter spodbuja presnovo, mišice in sklepe.

 

Brand

Wilkhahn

Za razliko od skoraj vseh drugih proizvajalcev v industriji pisarniškega pohištva je Wilkhahn svetovno priznan kot sinonim za oblikovanje izdelkov, narejenih v Nemčiji. Ponuja visokokakovostno pisarniško in dinamično konferenčno pohištvo, ki postavljata merila za celotno industrijo. Pred približno 60 leti je podjetje postavilo cilje, kot so večja uporabna vrednost, trajnostno oblikovanje in vzdržljivost. Mejni kamni, kot so klasični pisarniški stol FS-Line (1980), prepogljiva konferenčna miza Confair (1994), pisarniški stol Modus (1994) ali stol z zložljivimi nogami Aline (2004), so oblikovali pot razvoja pisarn. Najnovejši primeri pionirskih inovacij so večnamenski stol Chassis, konferenčni program Graph ter tridimenzionalni ON in IN, ki jih vodilni strokovnjaki trenutno razglašajo za najboljše pisarniške stole na svetu.Wilkhahn postavlja tudi nove standarde v smislu svojega socio-ekološkega pristopa. Kot prejemnik nemške nagrade za okolje sodeluje s arhitektoma Freijem Ottom in Thomasom Herzogom ter aktivno izvaja okoljsko odgovornost že več kot 20 let. Poleg številnih mednarodnih priznanj je pisarniški stol ON prejel tudi zvezno nagrado za ekološko oblikovanje.

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.