BELL LIGHT

BELL LIGHT

Svetilke Bell Lights Sebastiana Herknerja že na prvi pogled izžarevajo svojo prilagodljivost in fleksibilnost. Vsak senčnik v tej družini visečih svetilk je mogoče kombinirati z izborom elegantnih cilindričnih okovov za žarnice v sivi, medeninasti ali bakreni barvi ter jih enostavno pritrditi skupaj. Različne materiale, teksture in barve svetilk in senčnika je mogoče mešati in usklajevati, da ustvarite zelo različna razpoloženja. Ko je več svetilk obešenih v skupini, se kontrastni odtenki povežejo v očarljiv dialog, a kljub temu jasno tvorijo celoto. Bell Lights tako spominjajo tako na obliko kot na funkcijo studijskih luči, ki prinašajo idejo prilagodljive razsvetljave iz fotografskega studia v dom s svojimi tekstilnimi materiali, steklom, neželeznimi kovinami in toplimi barvami.

Brand

ClassiCon

Classiconov izrek je, da je dobro pohištvo kot dober prijatelj: nekaj, kar imamo radi ob sebi in nas spremlja skozi življenje, kamorkoli nas to popelje. Takšno pohištvo izdelujejo že od leta 1990. Takrat je ClassiCon nastal iz tradicionalnega Vereinigte Werkstätten v Münchnu. Licence za oblikovanje slavnih oblikovalcev klasičnega modernizma, vključno z Eileen Gray, Eckart Muthesius in Otto Blümel, so tvorile temelj današnje kolekcije. Kmalu je sledilo pohištvo sodobnih oblikovalcev, kot so Sebastian Herkner, Neri & Hu, Konstantin Grcic in Jader Almeida. ClassiCon je že od samega začetka namenoma ustvaril povezovalno razmerje med klasiko in sodobnim dizajnom. Lastnik Oliver Holy je s svojo strastjo do oblikovanja, arhitekture in umetnosti že skoraj 20 let trajno vplival na družinsko podjetje. Od sredine leta 2020 skupaj z izvršno direktorico Larisso Sarjeant skupaj upravljata ClassiCon.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.