BELL SIDE TABLE MARBLE

BELL SIDE TABLE MARBLE

Bell Table je mojstrovina tradicionalne obrti. Podnožje mize iz barvnega stekla in pritrjeno kovinsko ohišje tvorita harmonično enoto, ki spominja na elegantno krivino zvonca. V Bell Side Table Marble Sebastian Herkner prevaja značilno silhueto svojega dizajna v trdni naravni kamen: na voljo je pet različnih barvnih različic kamna, bodisi mat ali poliranih. Marmor poudarja kiparski značaj dizajna, značilna zrnatost in barva pa naredita vsako mizo edinstveno. Kamnita različica izgleda še posebej elegantno s pohištvom in opremo iz tekstila, usnja, jeklenih cevi, lesa ali stekla ali kot kontrast “klasičnemu” Bell Table.

Brand

ClassiCon

Classiconov izrek je, da je dobro pohištvo kot dober prijatelj: nekaj, kar imamo radi ob sebi in nas spremlja skozi življenje, kamorkoli nas to popelje. Takšno pohištvo izdelujejo že od leta 1990. Takrat je ClassiCon nastal iz tradicionalnega Vereinigte Werkstätten v Münchnu. Licence za oblikovanje slavnih oblikovalcev klasičnega modernizma, vključno z Eileen Gray, Eckart Muthesius in Otto Blümel, so tvorile temelj današnje kolekcije. Kmalu je sledilo pohištvo sodobnih oblikovalcev, kot so Sebastian Herkner, Neri & Hu, Konstantin Grcic in Jader Almeida. ClassiCon je že od samega začetka namenoma ustvaril povezovalno razmerje med klasiko in sodobnim dizajnom. Lastnik Oliver Holy je s svojo strastjo do oblikovanja, arhitekture in umetnosti že skoraj 20 let trajno vplival na družinsko podjetje. Od sredine leta 2020 skupaj z izvršno direktorico Larisso Sarjeant skupaj upravljata ClassiCon.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.