BELL TABLE

BELL TABLE

Ročno izdelana klubska mizica. Podstavek iz ročno pihanega stekla v različnih barvah. Kovinski zgornji okvir iz trdne medenine, s prozornim lakom. Namizna plošča iz kristalnega stekla, črno lakirana, ali namizna plošča iz marmorja v različnih izvedbah, polirana in impregnirana.

 

Zelo uspešen oblikovalec Sebastian Herkner (1981) je študiral na Hfg Offenbach university of art and design. Leta 2006 je odprl svoj studio in začel izjemno uspešno kariero oblikovanja izdelkov opreme interierjev pri vrhunskih proizvajalcih.  Za firmo Classicon je leta 2012 oblikoval kolekcijo klubskih miz Bell. Podstavek je iz pihanega stekla, zgornji nastavek iz medenine in steklene odlagalne plošče. Mizice so v celoti ročno delo mojstrov steklarstva in kovinarjev. V letu 2020 so kolekcijo dopolnili z jedilno mizo (premera 130 cm).

Brand

ClassiCon

Classiconov izrek je, da je dobro pohištvo kot dober prijatelj: nekaj, kar imamo radi ob sebi in nas spremlja skozi življenje, kamorkoli nas to popelje. Takšno pohištvo izdelujejo že od leta 1990. Takrat je ClassiCon nastal iz tradicionalnega Vereinigte Werkstätten v Münchnu. Licence za oblikovanje slavnih oblikovalcev klasičnega modernizma, vključno z Eileen Gray, Eckart Muthesius in Otto Blümel, so tvorile temelj današnje kolekcije. Kmalu je sledilo pohištvo sodobnih oblikovalcev, kot so Sebastian Herkner, Neri & Hu, Konstantin Grcic in Jader Almeida. ClassiCon je že od samega začetka namenoma ustvaril povezovalno razmerje med klasiko in sodobnim dizajnom. Lastnik Oliver Holy je s svojo strastjo do oblikovanja, arhitekture in umetnosti že skoraj 20 let trajno vplival na družinsko podjetje. Od sredine leta 2020 skupaj z izvršno direktorico Larisso Sarjeant skupaj upravljata ClassiCon.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.