BO

BO

Stol BO proizvajalca Driade je izjemen element pohištva, ki združuje udobje, stil in funkcionalnost. Njegov unikaten dizajn in vrhunska izdelava ga postavljata v ospredje sodobnega oblikovanja.

 

BO je izjemen stol proizvajalca Driade, ki združuje udobje, stil in funkcionalnost.

Ta stol izstopa s svojim unikatnim dizajnom, ki kombinira prefinjene linije in inovativne detajle. Izdelan je iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trdnost in dolgo življenjsko dobo.

Stol BO je ergonomsko oblikovan, da zagotavlja udobno sedenje. Njegov sedež in naslonjalo so oblazinjeni, kar še dodatno povečuje udobje. Na voljo je v različnih barvah in finiših, kar omogoča prilagajanje individualnim okusom in slogu notranje opreme.

Driade je priznana blagovna znamka, znana po svojem inovativnem oblikovanju in kakovosti. Stol BO je le eden izmed mnogih izdelkov, ki izražajo njihovo predanost vrhunskemu oblikovanju.

Stol BO je odlična izbira za različne prostore – od domačih jedilnic do pisarniških prostorov in javnih prostorov. Njegov edinstven dizajn bo zagotovo pritegnil pozornost in dopolnil prostor s stilom.

Uživajte v udobju, lepoti in funkcionalnosti s stolom BO proizvajalca Driade, ki je popolna izbira za vse, ki iščejo sodoben dizajn in vrhunsko izdelavo.

 

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

Driade

Driade je estetski laboratorij v nenehnem iskanju lepote v bivalnem prostoru, ustanovljen 1968. Umetnine in predmeti za vsakodnevno uporabo, duše, ki se med seboj harmonično prelivajo. Driade je edinstven v svetu oblikovanja. Estetski laboratorij je rezultat želje po vpeljavi eksperimentiranja v izdelke množične proizvodnje. Iskanje ustvarjalnosti v vsakem izdelku predstavlja poslanstvo podjetja samega. Driade ustvarja izdelke, ki so edinstveni, eklektični, ekscentrični, a hkrati elegantni, brezčasni in predvsem kakovostni. V tej alkimiji izraznih sredstev in občutkov vsakdo najde proizvod, ki mu je pisan na kožo. Umetnost življenja temelji na ideji, da so eklektizem, mešanje kultur, radovednost in presenečenje pravo bistvo našega časa. Nagnjenost k poslušanju, stanje pripravljenosti, pozornost za registracijo znakov, ki prihajajo od zunaj, in nato nastanejo njihovi proizvodi. Ker je prepusten za razlike, je Driade odprt v prihodnost. Driade zanika pavšalnost globalizacije, vendar se osredotoča na svežino, ki prihaja iz množenja krajev in razvoja idej.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.