CAJAL

CAJAL

Cajal združuje izjemno funkcionalnost in udobje v ergonomsko oblikovanem sedežu, ki nudi optimalno podporo tudi med dolgimi delovnimi urami ali sestanki. Oblazinjenje iz kakovostnih materialov zagotavlja trajno udobje.

Zasnovan je za prilagajanje različnim potrebam uporabnikov, saj je na voljo v različnih konfiguracijah, vključno z enosedi, dvosedi, trosedi ter modularnimi elementi za ustvarjanje večjih sedežnih enot ali prilagojenih prostorskih postavitev. Njegova sodobna in elegantna oblika se brez težav prilagaja različnim notranjim slogom in prostorskim okoljem, kar prispeva k minimalističnemu, a privlačnemu vizualnemu dojemanju prostora.

Podjetje Lammhults slovi po kakovosti in inovacijah, kar se odraža tudi v Cajalovem premišljenem oblikovanju in natančni izdelavi. S funkcionalnostjo, estetiko in vrhunsko kakovostjo je Cajal simbol sodobnega oblikovanja in udobja, idealen za poslovne prostore, ki si želijo popolno ravnotežje med funkcionalnostjo in slogom.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.