CAJAL TABLE

CAJAL TABLE

Cajal Club Table, oblikovana s strani Gunille Allard za priznanega proizvajalca Lammhults, je izjemen kos pohištva, ki združuje prefinjenost, funkcionalnost in estetsko privlačnost. Zasnovana z namenom združevanja vrhunskega oblikovanja in praktičnosti, Cajal Club Table izstopa s svojo edinstveno obliko ter čistimi linijami, ki izražajo sodoben in minimalističen slog.

Izdelana iz vrhunskih materialov, mizica Cajal Club Table zagotavlja trajnost, stabilnost in estetski užitek. Njena kompaktna velikost omogoča enostavno postavitev v različne prostore, ob tem pa nudi dovolj prostora za postavitev predmetov.

Na voljo v različnih barvah in finiših, Cajal Club Table omogoča prilagajanje individualnim okusom in slogu notranje opreme, kar jo dela primerno tako za domače kot komercialne prostore. Podjetje Lammhults, priznan po kakovosti, inovacijah ter oblikovalskem izrazu, s Cajal Club Table nadaljuje svojo tradicijo vrhunskega dizajna in udobja. Ta mizica bo nedvomno pritegnila pozornost in ustvarila prefinjen ambient v vsakem prostoru, kjer se znajde.

 

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.