CALMA

CALMA

Calma je lahkoten in sproščen počivalnik, opremljen s podaljšanim obešalnim trakom, ki nam omogoča udobno podporo glave med počitkom.

Calma predstavlja inovativno kombinacijo gugalnice in oblazinjenega naslanjača, ki ga je oblikoval Jon Gasca za uporabo tako v notranjih kot zunanjih prostorih. Njegova najbolj značilna lastnost je udobje, ki ga zagotavlja dolga viseča mreža sedeža, ki se na naraven način prilagaja vsaki osebi, medtem ko mehka oblazinjenost omogoča sproščeno držo. Dolžina traku nam omogoča, da si podpremo tudi glavo, ob tem pa je na voljo še dodatni vzglavnik, ki ga lahko zložimo nazaj, odvisno od želene drže. Kolekcija Calma vključuje tudi preprost tabure, ki deluje predvsem kot podnožje. Ta  ima trden spodnji del, zato ga je mogoče uporabiti tudi kot stol ali občasno mizico. Oblikovanje Calma izhaja iz razmišljanja o življenju na prostem – ljubimo prostor, kjer si lahko vzamemo trenutek zase in celo malo zadremamo v senci drevesa. Calma nam tako omogoča boljše izkoriščen prosti čas.

Brand

Stua

Podjetje deluje od 1983. Jesús Gasca je ustanovitelj in glavni oblikovalec STUA. Proizvajalec dizajnerskega pohištva iz Španije, ki ponuja sodobno kolekcijo, ki temelji na stolih, mizah, taburejih, pohištvu za shranjevanje, salonih in zunanjem pohištvu. Kolekcija STUA je primerna za stanovanjsko ali komercialno uporabo.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.