CAMPUS

CAMPUS

Campus je na voljo kot stol brez in z ročnimi opirali v več različicah, s štirimi nogami ali podnožjem na saneh. Sedež in naslonjalo v furnirju, alternativno oblazinjen sedež/sedež in naslonjalo. Campus s svojim mirnim slogom dopolnjuje konferenčne, pisarniške,  institucionalne in stanovanjske prostore.

 

Danska oblikovalca, Johannes Foersom (1947; končal je šolanje na Arts and Crafts v Kopenhagnu) in Peter Hiort – Lorenzen (1943; ki je študiral ravno tam in nadaljeval študij na Royal Danish Academy of Fine Arts) sta kot enega prvih projektov za Lammhults oblikovala stool Campus. To je izdelek namenjen široki uporabi. Tipičen stool za projekte, čistega skandinavskega dizajna, z vrhunsko izvedbo detajlov.

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.