CAMPUS BAR STOOL

CAMPUS BAR STOOL

Stol Campus Bar Stool združuje elegantne linije s udobno ergonomsko obliko, ki omogoča udobno sedenje tudi v daljših časovnih obdobjih. S priloženim naslonjalom za hrbet se podpora in pravilna drža med sedenjem še izboljšata. Nastavljiva višina omogoča prilagajanje posameznim uporabnikom in različnim višinam pultov ali šankov.

Visokokakovostni materiali, kot so trpežno kovinsko ogrodje in oblazinjenje, so ključne značilnosti kolekcije Campus Bar Stool. Ti materiali zagotavljajo trajnost, odpornost na obrabo in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega je oblazinjenje na voljo v različnih možnostih, kar omogoča prilagajanje različnim okusom in zahtevam prostora.

Oblikovani z mislijo na funkcionalnost in prilagodljivost, so stoli Campus Bar Stool tudi zložljivi, kar olajša shranjevanje in premikanje. Njihova kompaktna zasnova omogoča optimalno izrabo prostora v gostinskih okoljih.

Poleg estetike, udobja in funkcionalnosti je kolekcija Campus Bar Stool tudi usmerjena v trajnost. Pri izdelavi se uporabljajo okolju prijazni materiali in procesi, kar zagotavlja, da so izdelki ne samo privlačni in funkcionalni, temveč tudi trajnostni in prijazni do okolja.

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.