CAMPUS SLED

CAMPUS SLED

Stol Campus SLED ima izjemno trpežno kovinsko ogrodje, ki mu zagotavlja stabilnost in vzdržljivost. Njegova ergonomska oblika omogoča pravilno poravnavo hrbtenice ter podporo in udobje med sedenjem. Sedež in naslonjalo sta obložena z visokokakovostno peno, ki zagotavlja udobno sedenje tudi po dolgih urah.

Campus je na voljo kot stol in fotelj v več različicah, s štirimi nogami ali podnožjem na saneh. Sedež in naslonjalo v furnirju, alternativno oblazinjen sedež/sedež in naslonjalo. Campus s svojim mirnim slogom dopolnjuje konferenčne, pisarniške,  institucionalne in stanovanjske prostore.

Estetski videz Campus SLED kolekcije je izjemno privlačen in sodoben. Sodobne linije in čisti detajli dajejo stolom eleganten in minimalističen videz. Na voljo je tudi širok izbor barv in oblazinjenj, kar omogoča prilagajanje stolov obstoječemu prostoru ali oblikovalskemu konceptu.

Campus SLED kolekcija je rezultat nenehnega raziskovanja in inovativnosti, ki ga Lammhults prinaša na področje oblikovanja pohištva. Vzdržljivi materiali, vrhunska izdelava in premišljena oblika zagotavljajo visoko kakovost in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega je Lammhults zavezan k trajnostnemu oblikovanju, kar se odraža v uporabi okolju prijaznih materialov in procesov.

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.