CAROUSEL

CAROUSEL

Carousel je konferenčni stol, ki ga je oblikovala Gunilla Allard in predstavlja vrhunsko udobje. Popolnoma oblazinjen stol z lupino je opremljen z 360° nagibom, kar omogoča rotacijsko premikanje. Oblika ročnih opiral še dodatno dodaja karakter stolu. Na voljo s fiksnim ali gibljivim, 4 in 5- krakim zvezda podnožju iz poliranega ali prašno lakiranega recikliranega aluminija.

Ta prestižni stol ima vrtljivo 4-krako ali 5- krako zvezda podnožje iz poliranega ali prašno lakiranega recikliranega aluminija. Na voljo je z drsniki ali kolesci. Hrbtni del je oblikovan iz visoko elastične poliuretanske pene, medtem ko je sedež narejen iz oblikovanega recikliranega kartona, prekrit z visoko elastično poliuretansko peno.

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.