CARRARA

Fiksni ali modularni kavč z večplastno notranjo konstrukcijo. Sedež je raztegnjen z elastičnimi trakovi. Blazina sedeža je oblazinjena s poliuretanom gostote 35Kg/m3 in spominsko peno; oblazinjenje hrbtnih blazin je iz gosjih in račjih peres. Struktura je dvignjena od tal s črnimi večplastnimi linearnimi elementi. Sedežno garnituro je mogoče oblaziniti z usnjem ali tkanino. Dekorativni trak na podnožju in “mizica” sta vedno prevlečena s Silky usnjem (kat.PL-2). Prevleka strukture, blazine sedeža in hrbtnih naslonjal je odstranljiva le pri tkaninskih različicah.

 

Brand

FIAM

Vittorio Livi je imel vedno eno strast: steklo. Fullet, prvo podjetje, ki ga je ustanovil, je proizvajalo barvno steklo za pohištveno industrijo, sledila pa so podjetja Artiglass, Curvovetro, Cromoglass in Vellutart. Z združitvijo teh podjetij, leta 1973, je nastalo podjetje FIAM, prvo podjetje, ki je izdelovalo pohištvene predmete iz ukrivljenega stekla. Zaradi svoje tehnologije in partnerstev z vrhunskimi mednarodnimi oblikovalci kot so Daniel Libeskind, Massimiliano Fuksas, Philippe Starck, Marcel Wanders in Cini Boeri, je FIAM postal vodilni v tej panogi, nekateri njihovi izdelki pa so na ogled v petindvajsetih muzejih po vsem svetu. Uporabljeni proizvodni procesi so hkrati obrtni in industrijski ter združujejo tradicijo in inovativnost.

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.