CATIFA 46 BAR STOOL

CATIFA 46 BAR STOOL

Catifa 46 bar stool, proizvajalca Arper, je eleganten in udoben visok stol, namenjen uporabi ob barskih pultih in visokih mizah. Z vrhunsko obliko in kakovostjo izdelave je ta stol idealna izbira za bare, restavracije, domače kuhinje in pisarne.

 

Catifa 46 bar stool, proizvajalca Arper, je vrhunski element pohištva, ki združuje stil, udobje in funkcionalnost. Ta visok stol je bil oblikovan s strani Arperja, priznanega proizvajalca pohištva, z namenom zagotoviti udobno sedenje ob barskih pultih in visokih mizah.

Catifa 46 bar stool izstopa s svojo elegantno obliko, ki vključuje tanko in stilsko oblikovan okvir ter ergonomsko oblikovano sedišče. Njegov premišljen dizajn zagotavlja optimalno udobje in podporo med sedenjem, ne glede na dolžino uporabe.

Stol je izdelan iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trdnost, vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Na voljo je v različnih barvah, kar omogoča prilagajanje individualnim željam in estetiki prostora.

Arper je priznan proizvajalec pohištva, znan po inovativnih in estetsko dovršenih oblikah. Catifa 46 bar stool je le eden izmed mnogih izdelkov, ki izražajo njihovo zavezanost kvaliteti, funkcionalnosti in lepoti.

Brand

ARPER

Pri Arperju izdelujejo stole, mize in pohištvo za skupnost, službo in dom. Motivirajo jih odnosi: med izdelki in prostori, prostori in ljudmi, ljudmi in njihovimi mrežami. Vse – mehko, bistveno oblikovno občutljivost, neposredne in prilagojene storitve, organizacijske in korporativne politike, globalno identiteto blagovne znamke – oblikujejo v smislu človeških vrednot. So hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 1989 — družinsko podjetje, ki ga vodi celovit pristop, osredotočen na človeka. Iz podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo pohištva, so prerasli v mednarodno oblikovalsko prisotnost, s čimer so močno povečali prodajo in družini Arper dodali na stotine novih zaposlenih. NJIHOV PRISTOP K OBLIKOVANJU — Vsak del procesa razvoja izdelka — od načrtovanja do proizvodnje do dolgoročnega vpliva — je skrbno pretehtan, pri čemer združuje funkcijo, estetiko in podrobnosti v elegantni ločljivosti. EDINSTVENA SENZIBILNOST — Njihov oblikovalski etos temelji na vsestranskosti bistvenih oblik. Sčasoma se je pristop razvil okoli šestih temeljnih konceptov. Ravnovesje, družina, intuicija, svetloba, barva, igra. Med oblikovalci, ki so oblikovali Arperjeve najuspešnejše izdelke, so Jean-Marie Massaud (sofa Steeve, predstavljen na sejmu Salone del Mobile 2015, ter vodstveni in salonski stol Aston), James Irvine (stol Juno), Simon Pengelly (miza Nuur, ki je leta 2011 prejela nagrado Compasso d'Oro), Antti Kotilainen (kolekcija Aava), studio Metrica (miza Cross) in Ichiro Iwasaki (tabureji Pix). Danes se Arper osredotoča predvsem na pogodbeni sektor (80 % prodaje) z izdelki, namenjenimi različnim uporabam in tržnim segmentom. Podjetje raste zaradi organizacijske politike, ki jih določa vodstvo in ki neomajno spodbujajo preglednost ter močno in dosledno identiteto blagovne znamke: promet se je povečal s 67 milijonov evrov v letu 2015 na 72 milijonov evrov v letu 2018. Arper na svojem sedežu (v Monastier di Treviso), v hčerinskih podjetjih, podružnicah in razstavnih prostorih v Italiji in tujini zaposluje 260 ljudi.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.