CATIFA 53

CATIFA 53

Catifa 53 je elegantna stolica proizvajalca Arper, ki združuje udobje, stil in funkcionalnost. Zasnovana je ergonomsko, s širokim sedežem in udobnim oblazinjenjem. Arper je priznan proizvajalec pohištva, ki slovi po inovativnosti in visoki kakovosti. Catifa 53 je vsestranska izbira za različne prostore in se prilagaja individualnim okusom. Zagotavlja udobno sedenje in dopolni prostor s prefinjenim dizajnom.

 

Catifa 53 je izjemna stolica proizvajalca Arper, ki združuje udobje, stil in funkcionalnost.

Ta stolica izstopa s svojo preprosto, a elegantno obliko, ki je hkrati sodobna in klasična. Izdelana je z vrhunsko obrtjo in uporabo kakovostnih materialov, kar zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

Catifa 53 je ergonomsko oblikovana, da zagotavlja udobno sedenje tudi za daljše obdobje. Njen širok sedež in udobno oblazinjenje omogočata prijetno izkušnjo sedenja. Stolica je na voljo v različnih barvah in finiših, kar omogoča prilagajanje individualnim okusom in slogu notranje opreme.

Arper, priznan proizvajalec pohištva, slovi po svoji inovativnosti, estetskem oblikovanju in visoki kakovosti. Catifa 53 je le eden izmed številnih izdelkov, ki izražajo njihovo strast do oblikovanja in udobja.

Stolica Catifa 53 je vsestranska in se odlično prilagaja različnim prostorom – od jedilnic in pisarn do gostinskih lokalov in javnih prostorov. Njena enostavna eleganca bo zagotovo privlačila pozornost in dopolnila vaš prostor s stilom.

Uživajte v udobju, lepoti in funkcionalnosti s stolico Catifa 53 proizvajalca Arper, ki je popolna izbira za vse, ki cenijo kombinacijo sloga, udobja in kakovosti.

Brand

ARPER

Pri Arperju izdelujejo stole, mize in pohištvo za skupnost, službo in dom. Motivirajo jih odnosi: med izdelki in prostori, prostori in ljudmi, ljudmi in njihovimi mrežami. Vse – mehko, bistveno oblikovno občutljivost, neposredne in prilagojene storitve, organizacijske in korporativne politike, globalno identiteto blagovne znamke – oblikujejo v smislu človeških vrednot. So hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 1989 — družinsko podjetje, ki ga vodi celovit pristop, osredotočen na človeka. Iz podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo pohištva, so prerasli v mednarodno oblikovalsko prisotnost, s čimer so močno povečali prodajo in družini Arper dodali na stotine novih zaposlenih. NJIHOV PRISTOP K OBLIKOVANJU — Vsak del procesa razvoja izdelka — od načrtovanja do proizvodnje do dolgoročnega vpliva — je skrbno pretehtan, pri čemer združuje funkcijo, estetiko in podrobnosti v elegantni ločljivosti. EDINSTVENA SENZIBILNOST — Njihov oblikovalski etos temelji na vsestranskosti bistvenih oblik. Sčasoma se je pristop razvil okoli šestih temeljnih konceptov. Ravnovesje, družina, intuicija, svetloba, barva, igra. Med oblikovalci, ki so oblikovali Arperjeve najuspešnejše izdelke, so Jean-Marie Massaud (sofa Steeve, predstavljen na sejmu Salone del Mobile 2015, ter vodstveni in salonski stol Aston), James Irvine (stol Juno), Simon Pengelly (miza Nuur, ki je leta 2011 prejela nagrado Compasso d'Oro), Antti Kotilainen (kolekcija Aava), studio Metrica (miza Cross) in Ichiro Iwasaki (tabureji Pix). Danes se Arper osredotoča predvsem na pogodbeni sektor (80 % prodaje) z izdelki, namenjenimi različnim uporabam in tržnim segmentom. Podjetje raste zaradi organizacijske politike, ki jih določa vodstvo in ki neomajno spodbujajo preglednost ter močno in dosledno identiteto blagovne znamke: promet se je povečal s 67 milijonov evrov v letu 2015 na 72 milijonov evrov v letu 2018. Arper na svojem sedežu (v Monastier di Treviso), v hčerinskih podjetjih, podružnicah in razstavnih prostorih v Italiji in tujini zaposluje 260 ljudi.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.