CATIFA 80

CATIFA 80

Catifa 80 je elegantna stolica proizvajalca Arper, ki združuje udobje, sodoben dizajn in vrhunsko izdelavo. Zasnovana je z mislijo na udobje uporabnika in se ponaša z estetskimi čistimi linijami. Arper je priznan proizvajalec pohištva, ki stremi k visoki kakovosti in oblikovalski izraznosti. Stolica Catifa 80 je vsestranska izbira za različne prostore in je priljubljena med oblikovalci ter ljubitelji vrhunskega pohištva.

 

Catifa 80 je izjemna stolica proizvajalca Arper, ki združuje udobje, sodoben dizajn in visoko kakovostno izdelavo.

Ta stolica je del ikonične Catifa kolekcije, ki jo je oblikovala priznana oblikovalska ekipa Lievore Altherr Molina. Catifa 80 odlikujejo čiste linije, elegantna oblika in vrhunski materiali, ki ustvarjajo privlačen in sodoben videz.

Stolica Catifa 80 je zasnovana z mislijo na udobje uporabnika. Opremljena je s širokim in ergonomsko oblikovanim sedežem, ki zagotavlja udobno sedenje tudi za daljše obdobje. Njena stabilna konstrukcija omogoča varno in trdno podporo.

Arper je priznan proizvajalec pohištva, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo in izjemno oblikovalsko izraznostjo. Catifa 80 je le eden izmed številnih izdelkov, ki izražajo njihovo predanost kakovosti, inovacijam in estetskemu oblikovanju.

Stolica Catifa 80 je idealna izbira za številne prostore – od domačih jedilnic in pisarniških prostorov do gostinskih lokalov in javnih prostorov. Njena vsestranskost, estetska privlačnost in udobnost jo naredijo priljubljeno izbiro med oblikovalci in ljubitelji vrhunskega pohištva.

Uživajte v udobju, slogu in funkcionalnosti s stolico Catifa 80 proizvajalca Arper, ki bo dodala pridih elegance in sodobnosti v vaš prostor.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

ARPER

Pri Arperju izdelujejo stole, mize in pohištvo za skupnost, službo in dom. Motivirajo jih odnosi: med izdelki in prostori, prostori in ljudmi, ljudmi in njihovimi mrežami. Vse – mehko, bistveno oblikovno občutljivost, neposredne in prilagojene storitve, organizacijske in korporativne politike, globalno identiteto blagovne znamke – oblikujejo v smislu človeških vrednot. So hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 1989 — družinsko podjetje, ki ga vodi celovit pristop, osredotočen na človeka. Iz podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo pohištva, so prerasli v mednarodno oblikovalsko prisotnost, s čimer so močno povečali prodajo in družini Arper dodali na stotine novih zaposlenih. NJIHOV PRISTOP K OBLIKOVANJU — Vsak del procesa razvoja izdelka — od načrtovanja do proizvodnje do dolgoročnega vpliva — je skrbno pretehtan, pri čemer združuje funkcijo, estetiko in podrobnosti v elegantni ločljivosti. EDINSTVENA SENZIBILNOST — Njihov oblikovalski etos temelji na vsestranskosti bistvenih oblik. Sčasoma se je pristop razvil okoli šestih temeljnih konceptov. Ravnovesje, družina, intuicija, svetloba, barva, igra. Med oblikovalci, ki so oblikovali Arperjeve najuspešnejše izdelke, so Jean-Marie Massaud (sofa Steeve, predstavljen na sejmu Salone del Mobile 2015, ter vodstveni in salonski stol Aston), James Irvine (stol Juno), Simon Pengelly (miza Nuur, ki je leta 2011 prejela nagrado Compasso d'Oro), Antti Kotilainen (kolekcija Aava), studio Metrica (miza Cross) in Ichiro Iwasaki (tabureji Pix). Danes se Arper osredotoča predvsem na pogodbeni sektor (80 % prodaje) z izdelki, namenjenimi različnim uporabam in tržnim segmentom. Podjetje raste zaradi organizacijske politike, ki jih določa vodstvo in ki neomajno spodbujajo preglednost ter močno in dosledno identiteto blagovne znamke: promet se je povečal s 67 milijonov evrov v letu 2015 na 72 milijonov evrov v letu 2018. Arper na svojem sedežu (v Monastier di Treviso), v hčerinskih podjetjih, podružnicah in razstavnih prostorih v Italiji in tujini zaposluje 260 ljudi.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.