CIAO

CIAO

Skozi igro geometrijskih oblik uspeva Ciao miza uravnotežiti prostor v katerem se nahaja z izrazno lahkotnostjo in čisto eleganco. Dimenzije so velikodušne, spominjajo na enega od ikoničnih kosov pohištva Lammhultsa iz poznih šestdesetih let. “To je poklon seriji S70 Börgeja Lindaua in Bo Lindekranz,” priznava oblikovalka Gunilla.

Ciao je na voljo v treh različnih višinah in 3 različnih velikostih okroglih plošč. Monokromatična miza je na voljo v beli, črni, svetlo bež, svetlo rumeni in svetlo modri barvi. Stebrična osnova premera Ø140 mm je prevlečena s prašno barvo iz jeklenih cevi, plošča podnožja je iz pločevine debeline 5 mm. Plošča mize je iz 16 mm MDF plošče z visokotlačno laminirano površino. Standardne barve: Bela / Črna / Svetlo bež / Svetlo rumena / Svetlo modra.

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.