COLINA

COLINA

Colina fotelj od Arper je eleganten element pohištva, ki združuje udobje, eleganco in sodoben dizajn. Z udobnim sedežem in vrhunskim oblazinjenjem zagotavlja udobje in podporo telesu. S svojim estetsko dovršenim dizajnom je ta fotelj privlačen in eleganten dodatek za vsak prostor.

 

Colina fotelj od Arper je vrhunski element pohištva, ki združuje udobje, eleganco in sodoben dizajn. Ta fotelj je oblikovan z mislijo na popolno udobje in stilsko izražanje v različnih prostorih, od domačih dnevnih sob do poslovnih okolij.

Colina fotelj se ponaša z udobnim sedežem, ki se popolnoma prilagaja telesu, zagotavljajoč optimalno podporo in udobje med sedenjem. Njegovo oblazinjenje je mehko, a hkrati trpežno, kar omogoča dolgotrajno udobje in ohranjanje lepega videza tudi po dolgi uporabi. Poleg tega je na voljo v različnih barvnih možnostih in prevlekah, kar omogoča prilagajanje vsakemu prostoru in osebnemu slogu.

Fotelj Colina je prav tako estetsko dovršen kos pohištva. S svojimi čistimi linijami, prefinjenimi detajli in kakovostno izdelavo predstavlja harmonično kombinacijo funkcionalnosti in estetike. Njegov sodoben dizajn bo zagotovo privlačil pozornost in poudarjal eleganco prostora, v katerem se nahaja.

Kakovostna izdelava fotelja Colina zagotavlja dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost. Stabilen okvir in vrhunska konstrukcija omogočata varno in udobno sedenje. Ta fotelj je idealna izbira za tiste, ki želijo kakovostno pohištvo, ki bo poleg udobja nudilo tudi dolgotrajno zadovoljstvo.

Ne glede na to, ali ga postavite v svojo dnevno sobo kot eleganten fotelj ali v poslovno okolje kot prestižni sedež za sestanke, bo Colina fotelj zagotovo pritegnil pozornost in nudil udobje, ki ga potrebujete. S svojo kombinacijo udobja, estetike in kakovosti je ta fotelj prava izbira za tiste, ki cenijo stil in udobje v enem.

Brand

ARPER

Pri Arperju izdelujejo stole, mize in pohištvo za skupnost, službo in dom. Motivirajo jih odnosi: med izdelki in prostori, prostori in ljudmi, ljudmi in njihovimi mrežami. Vse – mehko, bistveno oblikovno občutljivost, neposredne in prilagojene storitve, organizacijske in korporativne politike, globalno identiteto blagovne znamke – oblikujejo v smislu človeških vrednot. So hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 1989 — družinsko podjetje, ki ga vodi celovit pristop, osredotočen na človeka. Iz podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo pohištva, so prerasli v mednarodno oblikovalsko prisotnost, s čimer so močno povečali prodajo in družini Arper dodali na stotine novih zaposlenih. NJIHOV PRISTOP K OBLIKOVANJU — Vsak del procesa razvoja izdelka — od načrtovanja do proizvodnje do dolgoročnega vpliva — je skrbno pretehtan, pri čemer združuje funkcijo, estetiko in podrobnosti v elegantni ločljivosti. EDINSTVENA SENZIBILNOST — Njihov oblikovalski etos temelji na vsestranskosti bistvenih oblik. Sčasoma se je pristop razvil okoli šestih temeljnih konceptov. Ravnovesje, družina, intuicija, svetloba, barva, igra. Med oblikovalci, ki so oblikovali Arperjeve najuspešnejše izdelke, so Jean-Marie Massaud (sofa Steeve, predstavljen na sejmu Salone del Mobile 2015, ter vodstveni in salonski stol Aston), James Irvine (stol Juno), Simon Pengelly (miza Nuur, ki je leta 2011 prejela nagrado Compasso d'Oro), Antti Kotilainen (kolekcija Aava), studio Metrica (miza Cross) in Ichiro Iwasaki (tabureji Pix). Danes se Arper osredotoča predvsem na pogodbeni sektor (80 % prodaje) z izdelki, namenjenimi različnim uporabam in tržnim segmentom. Podjetje raste zaradi organizacijske politike, ki jih določa vodstvo in ki neomajno spodbujajo preglednost ter močno in dosledno identiteto blagovne znamke: promet se je povečal s 67 milijonov evrov v letu 2015 na 72 milijonov evrov v letu 2018. Arper na svojem sedežu (v Monastier di Treviso), v hčerinskih podjetjih, podružnicah in razstavnih prostorih v Italiji in tujini zaposluje 260 ljudi.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.