CRISTALINE

Namizna plošča iz 15mm iz kaljenega stekla izdelanega pod visoko temperaturo. Na voljo v prozorni izvedbi ali lakirani na hrbtni strani s kovinskimi barvami. Podnožje je navoljo v titanu ali v črnem niklju s sijajem. Zgornji del je na voljo v 15 mm kaljenem ekstra lahkem steklu  in v 16 mm bronastem ali dimljenem steklu.

Miza s ploščo iz 15 mm staljenega in kaljenega ekstra lahkega stekla, na voljo prozorno ali lakirano na hrbtni strani s kovinskimi barvami. Kovinska podlaga je na voljo v titanu ali črnem sijajnem niklju. Zgornji del je na voljo tudi v 15 mm kaljenem ekstra lahkem steklu ali v 16 mm bronastem ali dimljenem steklu.

Miza, ki jo sestavlja vrh debeline 15 mm, izdelana iz kaljenega stekla pod visoko temperaturo, je na voljo prozorna ali pobarvana z metalnimi barvami. Kovinski podstavek mize je na voljo v matiranem titanu ali črnem, sijajnem, nikljevem zaključku. Top mize je na voljo tudi v kaljeni izjemno lahki obliki debeline 15 mm ali pa v bronasti izvedbi stekla debeline 16 mm, ki je plastično obdelano in postavljeno v plasteh.

Brand

FIAM

Vittorio Livi je imel vedno eno strast: steklo. Fullet, prvo podjetje, ki ga je ustanovil, je proizvajalo barvno steklo za pohištveno industrijo, sledila pa so podjetja Artiglass, Curvovetro, Cromoglass in Vellutart. Z združitvijo teh podjetij, leta 1973, je nastalo podjetje FIAM, prvo podjetje, ki je izdelovalo pohištvene predmete iz ukrivljenega stekla. Zaradi svoje tehnologije in partnerstev z vrhunskimi mednarodnimi oblikovalci kot so Daniel Libeskind, Massimiliano Fuksas, Philippe Starck, Marcel Wanders in Cini Boeri, je FIAM postal vodilni v tej panogi, nekateri njihovi izdelki pa so na ogled v petindvajsetih muzejih po vsem svetu. Uporabljeni proizvodni procesi so hkrati obrtni in industrijski ter združujejo tradicijo in inovativnost.

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.