DEHORS

DEHORS

Kolekcija Dehors je zasnovana tako, da ustvari idealno “vrtno dnevno sobo”, ki jo navdihuje narava in njene nepravilne oblike. Struktura izdelkov v kolekciji Dehors se razlikuje od običajnih navpičnih linij. Rezultat je zbirka valovitih struktur, ki opuščajo kakršno koli zahtevo po arhitekturni strogosti in ponujajo nepričakovano stopnjo udobja. To je kombiniran sistem, ki ga zaznamuje okvir iz jekla, obdelan za zunanjo uporabo in blazine odporne na vremenske vplive, zahvaljujoč skrbno izbranemu oblazinjenju in prevlekam.

Arhitekt, umetnik in oblikovalec Michele De Lucchi (1951) je doštudiral v Firencah. Že leta 1978 je bil v studiu Alchimia soustanovitelj provokativnega gibanja milanskih oblikovalcev ‘‘Memphis group’’, istočasno pa je oblikoval brezčasno ikono oblikovanja, legendarno luč Tolomeo. Izjemno uspešno kariero je nadaljeval z množico s priznanji nagrajenih izdelkov, ki so danes stalni eksponati znanih svetovnih muzejev in galerij. S kolekcijo Dehors je prinesel naravo v dnevno sobo z elementi, katerih konstrukcija sledi nepravilnim vzorcem, ki spominjajo na nasad bambusa.

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.