E LA NAVE VA

E LA NAVE VA

Oblazinjena sedežna kolekcija “E La Nave Va” je navdihnjena s konstruktivističnim pristopom švicarskih oblikovalcev, ki se ujema z Aliasovo filozofijo. Sedežno pohištvo ima vidno strukturo letev, ki se zgleduje po strukturi lesenih navtičnih trupov, z elastičnimi rebri, ki podpirajo blazine in so pritrjeni na dve leseni tirnici, ki sta obešeni na elegantne aluminijaste noge.

Oblikovalci Aurel Aebi, Armand Luis in Patrick Reymond so leta 1991 osnovali Atelier Oi studio.Uspešno oblikovanje, ki jim je dosedaj zagotovilo kar nekaj oblikovalskih nagrad, jih je pripeljalo do sodelovanja s firmo Alias. Idejo za konstrukcijo E La Nave Va (ladja pljuje) so našli v principih izdelave čolnov. Izdelek je zanimiv, tehnološko zahteven in zelo primeren za postavitve v interierje, kjer je hrbtišče vidno.

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.