ECHO

ECHO

vitrina iz taljenega stekla z aluminijastimi profili

Vitrina z lakiranimi aluminijastimi profili, na voljo v ‘’metallic’’ barvi  šampanjca ali vulkan sivi zaključni obdelavi. Osnova je iz 6 mm debelega kaljenega stekla, hrbtišče iz lakiranega stekla iz enake barve profila; relevantna steklena struktura in vrata so iz 6 mm debelega ekstra lahkega kaljenega in fuziranega stekla v lava grey ali bronasti barvi; notranje police so iz 8 mm debelega ekstra lahkega kaljenega stekla. Kot dodatna možnost je na voljo tudi vgrajen LED sistem v frontalnih stebrih strukture (neobvezno).

Brand

FIAM

Vittorio Livi je imel vedno eno strast: steklo. Fullet, prvo podjetje, ki ga je ustanovil, je proizvajalo barvno steklo za pohištveno industrijo, sledila pa so podjetja Artiglass, Curvovetro, Cromoglass in Vellutart. Z združitvijo teh podjetij, leta 1973, je nastalo podjetje FIAM, prvo podjetje, ki je izdelovalo pohištvene predmete iz ukrivljenega stekla. Zaradi svoje tehnologije in partnerstev z vrhunskimi mednarodnimi oblikovalci kot so Daniel Libeskind, Massimiliano Fuksas, Philippe Starck, Marcel Wanders in Cini Boeri, je FIAM postal vodilni v tej panogi, nekateri njihovi izdelki pa so na ogled v petindvajsetih muzejih po vsem svetu. Uporabljeni proizvodni procesi so hkrati obrtni in industrijski ter združujejo tradicijo in inovativnost.

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.