EGOA

EGOA

Začutite izjemno udobje stola Egoa, ko se nanj udobno usedete. Sedež in naslon sta inovativno pritrjena na tečaje, spodbujajoč dinamično sedenje in svobodno gibanje. Egoa se prilagodi različnim postavam in velikostim, zagotavljajoč izjemno udobje. Ta oblika, že več kot 20 let v proizvodnji, je postala klasika oblikovanja.

Ogrodje iz kromiranega jekla je trpežno, sedež in naslon pa so na voljo v različnih barvah lesa, tkaninah ali usnju. Stol je zložljiv, omogoča zlaganje do šestih enot na tla, in je na voljo tudi s koleščki. Les, uporabljen za izdelavo, je iz francoskih trajnostno upravljanih gozdov.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

Stua

Podjetje deluje od 1983. Jesús Gasca je ustanovitelj in glavni oblikovalec STUA. Proizvajalec dizajnerskega pohištva iz Španije, ki ponuja sodobno kolekcijo, ki temelji na stolih, mizah, taburejih, pohištvu za shranjevanje, salonih in zunanjem pohištvu. Kolekcija STUA je primerna za stanovanjsko ali komercialno uporabo.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.