ELICA

ELICA

Jedilna miza Elica, oblikovalca Prospera Rasula katere baza je narejena iz kompozitnega materiala Cristalplanta, ki temelji na poliestrskih smolah in akrilu, dodani so minerali in pigmentne mase, zaradi katerih je podnožje lahko v različnih barvah. Plošča je lahko steklena ali iz marmorja. Različne dimenzije, varianta okrogle ali ovalne oblike. Oblikovana 2009/2010.

Brand

Zanotta

Podjetje Zanotta, ustanovljeno leta 1954, je od nekdaj eno od priznanih vodilnih v italijanskem industrijskem oblikovanju. Voden z vpogledom in čudovitimi podjetniškimi sposobnostmi ustanovitelja, Aurelia Zanotte, je od leta 1960 osvojil in obdržal mednarodno pozornost zaradi svojih izdelkov: ti so ikonični tako z vidika formalnih inovacij kot tudi tehnoloških raziskav, katerih cilj je pri nenehnem razvoju kakovosti materialov in proizvodnih procesov. Kulturna in dragocena zgodovina Zanotte je obnovljena leta 2017 po zaslugi združitve s podjetjem Tecno, s čimer se je začel skupni projekt za obe znamki s posledično krepitvijo mednarodnih sinergij in komercialnih strategij pod vodstvom Giuliana Mosconija - predsednika in izvršnega direktorja obeh znamk. Oblikovalska filozofija podjetja je zakoreninjena v preprostosti in funkcionalnosti, njihovi dizajni pa so znani po svojih elegantnih linijah, visokokakovostnih materialih in minimalistični estetiki. Natančno pristopijo k vsakemu kosu, ki ga ustvarijo, od začetnega koncepta oblikovanja do končnega izdelka, pri čemer zagotavljajo, da je vsak vidik njihovega oblikovanja funkcionalen in lep.Zbirka pohištva Zanotta vključuje vrsto stolov, miz, zofe, postelj in drugega pohištva za dom, ki je vse izdelano z največjo pozornostjo do podrobnosti. Njihovi izdelki so izdelani iz različnih visokokakovostnih materialov, kot so usnje, les, kovina in blago. Zanotta sodeluje z nekaterimi najbolj slavnimi sodobnimi oblikovalci na svetu, kot so Achille Castiglioni, Carlo Mollino in Marco Zanuso, če omenimo le nekatere. Poleg strokovnega znanja o oblikovanju je Zanotta znana tudi po predanosti trajnosti.Predani so zmanjševanju vpliva na okolje in uporabljajo okolju prijazne materiale, kadar koli je to mogoče. Njihovi izdelki so zasnovani tako, da trajajo leta, in zelo skrbijo, da so proizvedeni na etičen in trajnosten način. Na splošno so Zanotta zaradi inovativnega dizajna, izjemne izdelave in predanosti trajnosti postali eno najbolj cenjenih in znanih pohištvenih podjetij na svetu. Njihovi izdelki so tako funkcionalni kot lepi, njihova zavezanost kakovosti in trajnosti pa zagotavlja, da bodo v prihodnjih letih še naprej vodilni v industriji.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.