ELLE

ELLE

Eugeni Quitllet rad raziskuje samo bistvo predmetov, razkriva njihovo notranjo dušo v nenavadni in intenzivni viziji. To zagotovo velja za Elle. Elegantna in udobna je nastala s kombinacijo različnih materialov. Ima nagnjen in čuten dizajn, z občutkom dinamičnosti, ki ga ustvari rahel nagnjenost njegovega podnožja naprej. Tanek spoj med lupino in strukturo ustvarja tekoče in neprekinjeno gibanje. Stol ima številne majhne, ​​a učinkovite ergonomske naprave, ki zagotavljajo visok standard udobja.

Eugeni Quitllet (1972) je končal študij oblikovanja na Institute of design na Ibizi in ga nadaljeval na La Llotja šoli dizajna v Barceloni. Od leta 2001 je deset let sodeloval s Philippom Starckom. Stol Elle je eleganten, udoben, zapeljiv in vznemirljiv, z vitkimi nogami in naprej nagnjenim okvirom sedeža. Za Elle je prejel »Compasso d’Oro«.

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.