EUVIRA

EUVIRA

Stol Euvira Lounge Chair Jaderja Almeide predstavlja sodobno interpretacijo brazilskih oblikovalskih mojstrov iz prejšnjega stoletja. S svojo jedrnato obliko, fino orkestriranimi linijami in uporabo različnih materialov dosega trden, a eleganten videz. Površine, prekrite z vrvico, ustvarjajo grafično igro linij, ki zagotavlja preglednost in visoko udobje sedenja. Kot del družine izdelkov Euvira, ki vključuje tudi gugalni stol, stol ponazarja klubsko kulturo šestdesetih let prejšnjega stoletja in izraža veščine sodobne obrti. Različne različice odražajo izvor oblikovalca, bodisi s temno obarvanim hrastom in črno vrvico ali svetlim hrastom in vrvi v barvi konoplje, kar ustvarja videz skoraj skandinavskega klasičnega pohištva. Blazine, prevlečene z blagom ali usnjem, dodajo udobje. Stol združuje tradicijo in modernizem ter stabilnost in eleganco v vsaki različici.

Brand

ClassiCon

Classiconov izrek je, da je dobro pohištvo kot dober prijatelj: nekaj, kar imamo radi ob sebi in nas spremlja skozi življenje, kamorkoli nas to popelje. Takšno pohištvo izdelujejo že od leta 1990. Takrat je ClassiCon nastal iz tradicionalnega Vereinigte Werkstätten v Münchnu. Licence za oblikovanje slavnih oblikovalcev klasičnega modernizma, vključno z Eileen Gray, Eckart Muthesius in Otto Blümel, so tvorile temelj današnje kolekcije. Kmalu je sledilo pohištvo sodobnih oblikovalcev, kot so Sebastian Herkner, Neri & Hu, Konstantin Grcic in Jader Almeida. ClassiCon je že od samega začetka namenoma ustvaril povezovalno razmerje med klasiko in sodobnim dizajnom. Lastnik Oliver Holy je s svojo strastjo do oblikovanja, arhitekture in umetnosti že skoraj 20 let trajno vplival na družinsko podjetje. Od sredine leta 2020 skupaj z izvršno direktorico Larisso Sarjeant skupaj upravljata ClassiCon.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.