EVE

EVE

Eve stolica podjetja Cassina je eleganten in sodoben kos pohištva, ki združuje estetiko, udobje in funkcionalnost. Njena prefinjena oblika in udobno oblazinjenje omogočata prijetno sedenje, medtem ko visoka kakovost izdelave zagotavlja trdnost in vzdržljivost.

 

Eve, elegantna stolica proizvajalca Cassina, je izjemno privlačen in sodoben element pohištva, ki združuje edinstven dizajn, udobje in funkcionalnost. Zasnovana s strastjo do estetike in vrhunske izdelave, Eve predstavlja vrhunsko izbiro za tiste, ki želijo v svoj prostor vnesti eleganco in stil.

Eve se ponaša s prefinjeno obliko in čistimi linijami, ki ji dajejo sodoben in eleganten videz. Njen minimalistični dizajn jo naredi prilagodljivo za različne notranje prostore, bodisi v jedilnici, dnevni sobi ali pisarni. Z izborom različnih možnosti oblazinjenja, Eve omogoča personalizacijo in prilagoditev glede na individualne okuse in stil.

Udobje je ključna značilnost Eve. Njeno oblazinjeno sedišče in naslonjalo nudita izjemno udobno sedenje, kar omogoča dolgotrajno udobje med obroki, druženjem ali delom. Ergonomska oblika stolice zagotavlja pravilno držo in podporo hrbtu, kar je še posebej pomembno za tiste, ki preživijo veliko časa za mizo.

Kakovost izdelave je značilnost podjetja Cassina. Eve je izdelana iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo trdnost, vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Detajli izdelave so izjemno natančni, kar priča o visoki ravni obrti in pozornosti do vsakega elementa stolice. Cassina je znana po svoji izjemni izdelavi, ki dosega vrhunske standarde.

Eve stolica je izbira za tiste, ki cenijo visoko kakovostno in estetsko oblikovano pohištvo. Ne glede na to, ali jo postavite v elegantno jedilnico ali pa jo uporabljate kot osrednji kos pohištva v dnevni sobi, bo Eve zagotovila udobje, stil in funkcionalnost. Cassina je priznano podjetje, ki slovi po inovativnosti, vrhunskem oblikovanju in kakovosti, zato je Eve stolica odlična izbira za tiste, ki želijo ustvariti prefinjen in privlačen prostor.

Krajši opis:

Brand

Cassina

Cassina, ki sta jo leta 1927 ustanovila Cesare in Umberto Cassina v Medi v Italiji, je v petdesetih letih 20. stoletja začela industrijsko oblikovanje v Italiji, ki temelji na popolnoma inovativnem pristopu, ki je zaznamoval prehod od obrtne proizvodnje k množični proizvodnji. Z miselnostjo, osredotočeno na raziskave in inovacije, Cassina združuje tehnologijo in dolgoletno rokodelsko izdelavo. Prvič so bili vključeni in vzpodbujeni pomembni arhitekti in oblikovalci, da so si zamislili nove dizajne, ki jih je bilo treba preoblikovati v projekte, kar je značilnost, ki še vedno odlikuje podjetje. Danes Cassina še naprej predstavlja nove načine bivanja, ki ustvarjajo najboljše postavitve iz sodobnega oblikovanja. Cassina je specializirana predvsem za ročno izdelavo in proizvodnjo oblazinjenih foteljev in sedežnih garnitur. Vsi izdelki so zdaj označeni z logotipom MedaMade, ki je jamstvo za kakovost in edinstvenost lokalno izdelanih izdelkov. Blagovna znamka Cassina je prejela štiri nagrade Compasso d'Oro za posamezne izdelke, vključno s sedežno garnituro Maralunga - Vica Magistrettija leta 1979 in leta 1991 kot priznanje za "inovativno vlogo podjetja in predhodni mednarodni pristop v italijanskem kulturnem in proizvodnem sektorju". Leta 1964 je znamka Cassina “I Maestri” začela s pridobitvijo ekskluzivnih svetovnih pravic za serijsko proizvodnjo štirih modelov, ki so jih oblikovali Le Corbusier (ki je bil takrat živ), Pierre Jeanneret in Charlotte Perriand. V naslednjih letih je ta zbirka združila nekaj najbolj ikoničnega pohištva največjih arhitektov moderne klasike 20. stoletja (Gerrit T. Rietveld, Charles R. Mackintosh, E. Gunnar Asplund, Frank Lloyd Wright, Charlotte Perriand, Franco Albini, Marco Zanuso) z namenom širjenja njihovih kulturnih vrednot. Te ponovne izdaje so verodostojne in natančne rekonstrukcije, preučene tako, da spoštujejo izvirne modele. Za uresničitev tega Cassina zato tesno sodeluje z avtorjevimi dediči in uradnimi fundacijami. Številni priznani italijanski in mednarodni oblikovalci in arhitekti so sodelovali in še naprej sodelujejo pri zbirki Cassina I Contemporanei, vključno z: Vico Magistretti, Gio Ponti, Mario Bellini, Rodolfo Dordoni, Konstantin Grcic, Jaime Hayon, Piero Lissoni, Gaetano Pesce in Philippe Starck. Leta 2015 je bila španska arhitektka in oblikovalka Patricia Urquiola imenovana za umetniško direktorico Cassine.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.