FELTRI

FELTRI

Feltri fotelj podjetja Cassina je ikoničen kos pohištva, ki združuje prefinjen dizajn z združujejo udobje in trajnost. Izdelan iz trdega filca, Feltri fotelj zagotavlja stabilnost in dolgo življenjsko dobo. Njegovo oblazinjeno sedišče in naslonjalo nudita izjemno udobno sedenje, medtem ko prilagodljivost barv omogoča, da se popolnoma prilagodi slogu prostora. S svojo kombinacijo vrhunske izdelave in estetskega videza, Feltri fotelj je vrhunska izbira za tiste, ki si želijo elegantnega in udobnega pohištva, ki bo krasilo njihov prostor s stilom.

 

Feltri, edinstven fotelj podjetja Cassina, je vrhunski element pohištva, ki združuje izjemno oblikovanje, udobje in trajnost. Oblikovan s strastjo do inovativnosti in vrhunske izdelave, Feltri predstavlja vrhunsko izbiro za tiste, ki želijo v svoj prostor vnesti stil, udobje in funkcionalnost.

Fotelj Feltri izstopa s svojo prepoznavno obliko, ki izžareva prefinjenost in eleganco. Njegova struktura je izdelana iz trdega filca, kar zagotavlja stabilnost in dolgo življenjsko dobo. Filc je naravni material, ki je okolju prijazen, recikliran in trajnosten, kar pripomore k trajnostnemu vidiku fotelja Feltri.

Udobje je ključna značilnost fotelja Feltri. Njegovo oblazinjeno sedišče in naslonjalo nudita izjemno udobno sedenje, kar omogoča sproščanje in počitek. Ergonomsko oblikovana struktura fotelja zagotavlja pravilno držo in podporo hrbtu, kar je še posebej pomembno za tiste, ki cenijo udobje in dobro počutje.

Poleg svojega elegantnega dizajna in udobja, fotelj Feltri prinaša tudi prilagodljivost. Na voljo je v različnih barvah, kar omogoča izbiro, ki se popolnoma ujema z individualnimi željami in slogom prostora. S svojo prilagodljivostjo se fotelj Feltri odlično vključuje v različne notranje prostore, bodisi v dnevni sobi, spalnici ali pisarni.

Podjetje Cassina je znano po svoji predanosti kakovosti izdelave in natančnosti. Fotelj Feltri ni izjema. Vsak detajl je izdelan z izjemno pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja visoko kakovost in estetsko dovršenost. Cassina je sinonim za vrhunsko oblikovanje in izdelavo, kar se odraža tudi v fotelju Feltri.

Fotelj Feltri je ikoničen element pohištva, ki se ponaša s prefinjenim dizajnom, udobjem in trajnostjo. Njegova kombinacija naravnega filca, ergonomsko oblikovane strukture in prilagodljivosti barv ga postavlja med najboljšo izbiro za tiste, ki želijo ustvariti prefinjen in udoben prostor, kjer se lahko sprostijo in uživajo v trenutkih počitka.

Brand

Cassina

Cassina, ki sta jo leta 1927 ustanovila Cesare in Umberto Cassina v Medi v Italiji, je v petdesetih letih 20. stoletja začela industrijsko oblikovanje v Italiji, ki temelji na popolnoma inovativnem pristopu, ki je zaznamoval prehod od obrtne proizvodnje k množični proizvodnji. Z miselnostjo, osredotočeno na raziskave in inovacije, Cassina združuje tehnologijo in dolgoletno rokodelsko izdelavo. Prvič so bili vključeni in vzpodbujeni pomembni arhitekti in oblikovalci, da so si zamislili nove dizajne, ki jih je bilo treba preoblikovati v projekte, kar je značilnost, ki še vedno odlikuje podjetje. Danes Cassina še naprej predstavlja nove načine bivanja, ki ustvarjajo najboljše postavitve iz sodobnega oblikovanja. Cassina je specializirana predvsem za ročno izdelavo in proizvodnjo oblazinjenih foteljev in sedežnih garnitur. Vsi izdelki so zdaj označeni z logotipom MedaMade, ki je jamstvo za kakovost in edinstvenost lokalno izdelanih izdelkov. Blagovna znamka Cassina je prejela štiri nagrade Compasso d'Oro za posamezne izdelke, vključno s sedežno garnituro Maralunga - Vica Magistrettija leta 1979 in leta 1991 kot priznanje za "inovativno vlogo podjetja in predhodni mednarodni pristop v italijanskem kulturnem in proizvodnem sektorju". Leta 1964 je znamka Cassina “I Maestri” začela s pridobitvijo ekskluzivnih svetovnih pravic za serijsko proizvodnjo štirih modelov, ki so jih oblikovali Le Corbusier (ki je bil takrat živ), Pierre Jeanneret in Charlotte Perriand. V naslednjih letih je ta zbirka združila nekaj najbolj ikoničnega pohištva največjih arhitektov moderne klasike 20. stoletja (Gerrit T. Rietveld, Charles R. Mackintosh, E. Gunnar Asplund, Frank Lloyd Wright, Charlotte Perriand, Franco Albini, Marco Zanuso) z namenom širjenja njihovih kulturnih vrednot. Te ponovne izdaje so verodostojne in natančne rekonstrukcije, preučene tako, da spoštujejo izvirne modele. Za uresničitev tega Cassina zato tesno sodeluje z avtorjevimi dediči in uradnimi fundacijami. Številni priznani italijanski in mednarodni oblikovalci in arhitekti so sodelovali in še naprej sodelujejo pri zbirki Cassina I Contemporanei, vključno z: Vico Magistretti, Gio Ponti, Mario Bellini, Rodolfo Dordoni, Konstantin Grcic, Jaime Hayon, Piero Lissoni, Gaetano Pesce in Philippe Starck. Leta 2015 je bila španska arhitektka in oblikovalka Patricia Urquiola imenovana za umetniško direktorico Cassine.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.