FINNA P/4L

FINNA P/4L

Školjka iz polipropilena, z oblazinjenim ali popolnoma oblazinjenim sedežem. Štiri noge iz kromiranega ali barvanega jekla.

Vrhunska eleganca z minimalističnim pridihom udobja – zaznamujeta  stol Finna. Tanek in lahek profil iz reciklirane plastike, oblikovan kot list papirja, se izkaže za pravo mojstrovino nordijskega dizajna. Oblika stola sledi naravnemu gibu telesa in zagotavlja brezhibno ergonomijo ter občutek lahkotnosti. Brezhibno krivuljast rob, brez ostrih kotov, dopolnjuje celovit vtis udobnosti. Dizajn Ramos & Bassols 2023.

Brand

Crassevig

Dizajn, barve, prilagodljivost. Ti trije ključni elementi že od leta 1969 reinterpretirajo zgodovinsko tradicijo Crasseviga in jo vodijo v novo dimenzijo. V zadnjih 50 letih je Crassevigovo skandinavsko navdahnjeno oblikovanje postavilo temelje brezčasnemu pristopu pri izdelavi pohištva. Skrb za materiale se v največji meri izraža v oblikovanju po meri, v kombinaciji z vsestranskostjo mehkih linij, značilnih za njihov slog, ki pritegne pozornost in se izraža v sodelovanju z znanimi arhitekti in oblikovalci. Stoli, ležalniki, tabureji, mize in ostali proizvodi, ki jih ponuja Crassevig, se lahko zaradi možnosti prilagajanja, tako izdelave, kot dizajna, zlijejo s prostorom in ga naredijo prijetnega. Podjetje Crassevig se osredotoča tako na opremljanje bivalnih, kot tudi poslovnih prostorov. Spremlja razvoj inovativnih tkanin in materialov, bazira na lokalni tradiciji in je venomer osredotočen v prihodnost.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.