GAS WORK

GAS WORK

Kolekcija GAS stolov predstavlja izjemno oseben oblikovalski projekt Jesusa Gasca, ki ponuja široko paleto sedežnih možnosti, vključno z bočnim stolom, naslanjačem, delovnim stolom in vrtljivim stolom.

Gasca je svoje cilje pri ustvarjanju plinskega stola opisal kot željo po oblikovanju prihodnosti, stola z tekočimi linijami, ki bi bil lahek kot plin. Vsak spoj, rob in krivina je izdelana z brezkompromisno pozornostjo do detajlov. Okvir je iz aluminija, lahko kromiran v sijajni ali mat izvedbi ali pa prašno lakiran v črni ali beli barvi. Stol Gas je priznan kot eden najudobnejših stolov na svetu. Sedež in naslon sta na voljo iz polipropilena ali oblazinjena, hrbtišče pa je lahko izdelano tudi iz tekstilne mreže. Gas je zložljiv stol, primeren za notranje prostore.

 

Brand

Stua

Podjetje deluje od 1983. Jesús Gasca je ustanovitelj in glavni oblikovalec STUA. Proizvajalec dizajnerskega pohištva iz Španije, ki ponuja sodobno kolekcijo, ki temelji na stolih, mizah, taburejih, pohištvu za shranjevanje, salonih in zunanjem pohištvu. Kolekcija STUA je primerna za stanovanjsko ali komercialno uporabo.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.