GAS

GAS

Jesus Gasca je ustvaril izjemno oseben oblikovalski projekt v obliki kolekcije GAS stolov, ki ponuja raznoliko paleto sedežnih možnosti, vključno z bočnimi, naslanjači, delovnimi in vrtljivimi stoli.

Svoje cilje pri ustvarjanju plinskih stolov je opisal: “Pri STUA smo vizionarsko razmišljali o prihodnosti, si zamislili stol s tekočimi linijami, lahkotnega kot Gas.” Vsak detajl, spoj in krivina je izveden z brezkompromisno pozornostjo do podrobnosti. Okvir je iz aluminija, kromiran v sijajni ali mat izvedbi ali prašno lakiran v črni ali beli barvi. Stol Gas velja za enega najudobnejših na svetu. Sedež in naslon sta na voljo v polipropilenski izvedbi ali oblazinjeni. Hrbtišče je lahko izdelano tudi iz tekstilne mreže. Gas je naložljiv stol, primeren za uporabo v javnih prostorih.

Brand

Stua

Podjetje deluje od 1983. Jesús Gasca je ustanovitelj in glavni oblikovalec STUA. Proizvajalec dizajnerskega pohištva iz Španije, ki ponuja sodobno kolekcijo, ki temelji na stolih, mizah, taburejih, pohištvu za shranjevanje, salonih in zunanjem pohištvu. Kolekcija STUA je primerna za stanovanjsko ali komercialno uporabo.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.