Gem Table

Gem Table

Miza Gem se ponaša z interaktivnim dizajnom. Njena postavitev spominja na zložene stolpe okroglih kamnov na plažah. Je igriva in mistična. Miza vnaša ta igriv vidik v vsak prostor, kjer zaobljene oblike, kot so kamni ali kroglice, služijo kot podstavki za jedilne mize, stranske mize ali klubsko mizico. Ideja je, da jih kombinirate in prilagajate, da ustvarite mizo po svojem okusu. S prilagajanjem velikosti in barv dobite veliko možnosti in svobode pri oblikovanju.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.